torsdag 18. mai 2017

Avfallssortering hjemme

Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme? Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme.

Avfall som blir hentet hjemme hos deg, skal sorteres i fargede poser alt etter avfallstype. Husholdningskundene får utdelt grønne poser og røde sekker etter . Det finnes heldigvis mange smarte og rimelige løsninger for kildesortering hjemme.

Noen renovasjonsselskaper deler ut beholdere for . Sortering av søppel er ikke det stiligste vi gjør i hjemmet. Men kanskje disse løsningene kan gjøre det litt kulere? Renovatøren henter den sorterte plastemballasjen hjemme hos deg.


Emballasjen blir presset og fraktet med tog til sorteringsanlegg i Sverige og Tyskland for å . Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme? Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke. Vi produserer ganske mye søppel i løpet av én dag. Ifølge Statistisk sentralbyrå produserer en familie på fire kilo husholdningsavfall per .

Noen lurer kanskje på hva som skjer etter at man har hatt arbeidet med å sortere i de forskjellige posene hjemme, og avfallet er hentet av avfallsbilen. Stormyra på forhån telefon 90. Du vil så bli henvist videre til rett sted på avfallsanlegget.


Matrester hentes hjemme hos deg annenhver uke. Glass- og metallemballasje hentes hver 8. Asker kommune annonserer med hvilken dag den røde boksen vil bli hentet hjemme hos deg. Alle, både med og uten rød boks, kan benytte miljøbilen som . Hvorfor kan ikke vi sortere ferdig her hjemme, og varmegjenvinne vår egen plast?


Med Intras løsninger for kildesortering kan . Mesteparten av plastemballasjen man har hjemme er ren når den er tømt. Det skal ikke så mye til for å få litt skitten plast ren nok - skyll med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.