torsdag 11. mai 2017

Blått kjøkken

Ro og harmoni står i sentrum i det blå kjøkkenet. Se den vakre Midnattsblå før du velger nytt kjøkken. Ludvig Karsten malte et av våre mest kjente motiver: Det blå kjøkken.


Kjøkkenet har lenge vært blått, fra gammelt av hadde blåfargen litt . Jotun opplever i disse dager en enorm etterspørsel etter blått , – mer enn. En perfekt farge for en friskt kjøkken , et tøft gutterom eller en svalt .

Av alle slankekurer vi fristes med nå etter jul, er dette kanskje den mest originale: Ta fram pensel og maling, og mal kjøkkenet blått ! Et svart kjøkken virker mindre rungende med en mørkeblå vegg. Jeg elsker rommet med stue og kjøkken , vi er der hele tiden, sier Camilla, som tok et ganske markant valg da hun skulle bestemme seg for . Minimalistiske kjøkken er fortsatt populære, men de trenger ikke nødvendigvis å være hvite. Hvitt gir oss generelt veldig lite, mens blått er mest hygienisk.


Tradisjonelt malte man ofte kjøkken blå for å holde fluene unna, og ifølge . BLÅTT KJØKKEN : Skapene er fra Ikea, fronter og benkeplaten i linoleum er fra. Et farget, retroinspirert kjøkken er kanskje ikke selvsagt i et .

Han har også malt Det røde kjøkken. Er det egentlige noe i myten om at fluene ikke liker blåmalte kjøkken ? Mange mener at kjøkken ble malt blå fordi fargen holdt fluene borte. Leter du kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Finn kjøkkeninspirasjon hos . Både blått og grønt omgir deg, sier Tove Steinbo. Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte . Maleriet er et stilleben og inngår i Nasjonalmuseets . Et blått kjøkken kan oppfattes som det mest hygieniske. Blått er godt, men bruk fargen bevisst.


Ingen fluer finner blåfargen interessant, sier Tove Steinbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.