torsdag 4. mai 2017

Baderomsservanter

Baderomsservanter kommer i flere ulike typer. Valg av baderomsservant vil avhenge av funksjonalitet, samt uttrykket man ønsker på helheten. Vi lagerfører baderomsservanter fra blant annet Bathco, Benesan, Globo og Kerasan.


Benesan har spesielt praktiske servanter for de minste bad- og . Vi forhandler baderomsservanter i edelstål, porselen og kunstmarmor.

Plassforhold og øvrig interiør på badet bør ligge til grunn for valget av baderomsservant – vi vil her guide deg gjennom noen av de populæreste . Firkantet servant selges separat for kr. Oval servant selges separat for kr. Vi har så mange fine servanter.


Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å . Produktene i denne posten skal kunne løfte baderomsservant med bredde . Det ble ikke montert vannlås på baderomsservanten (med servantmøbel) da badet ble renovert for en måneds tid siden. Rektangulær toomontert servant med vegghengt armatur.

Moderne baderomsarmaturer. Det skulle da gå greit, dersom ikke servanten er noe helt anderledes. Vanligvis er det standard hull i servanten som passer til de fleste blandebatterier. Men jeg er ikke sikker på om du uten videre kan bruke servantbatteri med oppløftventil, for IKEA har en spesiell løsning. Har kjøpt en baderomsservant og blandingsbatteri som tar mindere plass.


Har noen helt ubrukte vasker, mål er 80x45cm og 15cm på det dypeste. Selges for kun 400kr pr stk. Servanter og vasker til badet eller toalettet fra alle de kjente produsentene. Klikk inn og velg din servant nå.


Vi skal pusse opp badet i leiligheten vi . Denne runde servanten som er laget av førsteklasses keramikk, vil være et stilig tilskudd til de fleste ba vaskerom eller toalett. En høyglanset overflate gir et . Keramisk rektangulær baderomsservant servantbatterihull svart at vidaXL ▻ Gratis frakt ▻ Stort utvalg ▻ Bestill i dag. Se større kart for baderomsservant stavanger. Du bør likevel sjekke monteringsanvisningen som fulgte med produktet, for å finne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.