onsdag 5. april 2017

Trenger du noen å snakke med

En krisetelefon for deg som har det vanskelig og trenger noen å snakke med. De har også en chattjeneste (man-søn 10-20) og en . Mange av LEVEs fylkeslag har en kontakttelefon.

Dette er ingen krisetelefon, men det er flere steder du kan henvende deg hvis du trenger noen å snakke med. Noen råd når livet er vanskelig; Her kan du få hjelp; gode tips når livet er vanskelig. Hvis du eller noen du kjenner trenger noen å snakke me har vi laget en . Kirkens SOS vil være til stede for dem som trenger noen å snakke med.

Alle som kontakter Kirkes SOS har rett til å være anonyme. Mental Helse sine tjenester er for alle som trenger noen å snakke med eller skrive. Har du et spørsmål i forhold til arbeid eller har du behov for noen å rådføre . Det å stå i fare for å miste jobben, eller å være arbeidsledig kan være en stor belastning.


Det kan være en god hjelp å snakke med andre om . Kirkens SOS tilbyr tid og oppmerksomhet til alle som trenger et medmenneske å snakke med. Ring Alarmtelefonen hvis du trenger noen å snakke med. Erfarne vakter tar telefonen hver dag mellom 15:og 08:00.


Livskrisehjelpen ved Bergen Legevakt har åpent i sommer.

På BARsnakk er du 1 ANONYM, så du trenger ikke ha dårlig samvittighet eller tenke at du. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med! Ungdomstelefonen (UT) er Skeiv Ungdoms telefontjeneste og er et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, . Dersom du opplever et problem du trenger rask hjelp me ring 1117. Det finnes mange steder å henvende seg dersom du trenger noen å snakke med.


Hos oss er alltid noen på vakt: Hverdager, helger og helligdager. Alle trenger noen å snakke med en gang i blant. Dette snakkerommet skal fungere som en møteplass for ungdom, som har en mor eller far med psykiske problemer. Snakkerommet er ikke ment som et tilbud . Røde Kors har en hjelpetelefon for barn og unge opp til år, hvor du kan ringe mandag-fredag kl 14-hvis du trenger noen å snakke med. Jeg har i den siste tiden hatt behov for å snakke med noen om poblemene mine.


Problemet er at jeg ikke vet hvor jeg skal gå. Alle som har bruk for noen å snakke me er velkommen. Mange sliter med relasjoner, livskriser, angst, . Jeg er en jente på år som sliter veldig psykisk etter overgrep og trenger noen å snakke me men anonymt her eller per Mail. Samliv og relasjoner: Velkommen skal du væreMange av oss opplever et ønske om å kunne snakke med noen uten store forpliktelser . Vi har taushetsplikt, og du kan dele, spørre, undre, klage, gråte eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.