onsdag 5. april 2017

Dører til hytte

Hver eneste dør er spesialtilpasset og snekret kun for denne hytta. Det har gitt en unik atmosfære som får eieren til å bo på fjellet hele året. En dør viser hva slags bygg eller bolig døren fører inn i, og fra utsiden kan døren gi huset eller bygningen et helt unikt uttrykk.

Hyttedører kan man trygt si er en essensiell del når man bygger en hytte. Enten du skal pusse opp en gammel eller bygge deg en ny, så gjelder det å velge riktig . Dette er fortrinnsvis ytterdører som enten er laget med tanke på hytter eller som stilmessig kan passe inn som hoved- og bi-inngangsdør på . Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller.

Hvilke hensyn og vurderinger bør ligge til grunn for valg av vinduer og dører. Speildørene våre er bygd opp av ramtre i. Ytterdøren skal holde kulden ute og gi et godt førsteinntrykk. MAXBOs bod- og hyttedører er utviklet for å tåle det norske klimaet - enten det er . Vi produserer flotte hyttedører tilpasset Norske hytter. Dørene holder svært høy kvalitet og produseres i mange varianter og med mange fargevalg. Våre hyttedører til hytta, annekset eller boden er utviklet for å tåle et barskt klima enten du har hytte på fjellet eller ved havet.


Enten det gjelder dør til bolig, hytte, landbruk eller industri. Vi har ulike produkt tilpassa ulike brukstyper. Spesialtilpassa dører og vindu til landbruk. Spesialtilpassa dører og vindu til hus og hytte.


En fin hytte fortjener en solid og skikkelig dør, sier daglig leder Olav Hårstad hos Rennebu Dør Vindu A/S. Diplomats dørsortiment er av solid håndverk og produsert i matriale av beste kvalitet. Utvalget av hytte- og boddører ser ut til å passe markedet godt og dekker . Dørsett inkludert 1mm hvit karm til hvit dør (std hvit NCS S0502-Y) eller oljebehandlet.


Populær ytterdør til hus og hytter med forsikringsgodkjent låseenhet. Dør, vindu, boddør, innerdør, innedør, ytterdør, hyttedør, Diplomat, H-vinduet, Mestervindu. Dette er modell som er blitt veldig populær til hus og hytter på fjellet.


Røros Vinduer og Dører blir produsert av Røros Bruk som er et heleid datterselskap av byggevareleverandøren Isola. Røros Bruk ble etablert i 19og har i . Skal du beholde det klassiske og landslige særpreget som en hytte gjerne har. Alle Bod/hytte dører leveres i målene 80/90/1x 190/200/210.


Noen som har noen synspunkter på valg av innerdører, vi ønsker hvite dører. Formpressede eller fyllingsdører, fordeler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.