onsdag 5. april 2017

Funkishus i betong

Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og familieforhold. Skjelett av stålarmert betong; Flatt tak med terrasse; Fri innvendig . De flyttet ut av byen og bygde hus på bygda.

Hovedingrediensene er rå betong, glass, epoxy, stål og rør. I mur og betong får du hverken sopp eller råte. Såfremt materialene ikke er kontinuerlig nedfuktet beholder materialene sine . Betong, glass og ubehandlet tre går igjen i huset i Vollen.

Nå bor de i et moderne funkishus tegnet av arkitekt Magnus Næss. Her kan du få noen ideer om hvordan ditt hus kan se ut. Våre priser refererer til nøkkelferdig hus levert av Nøkkelhus AS eller nøkkelferdig elementhytte levert av Skarhus produksjon AS.


Den tunge bygningskroppen gir et svalt og behagelig hus, samtidig. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Når arkitekter tegner hus til seg selv, blir resultatet alltid spennende. Boligbygging: Det bygges ikke så mange privatboliger i betong i dag. Lydisolering Sov godt i et hus av mur og betong!


God lydisolasjon er en viktig for trivselen. Spesielt i urbane strøk og der det er mye trafikk, er mur et naturlig og . På Indre Svennevik gleder familien Ubostad seg til å ta imot våren i sitt funksjonelle funkishus. Innspurt på nye enebolig i Stavanger i disse rekord varme mai . Alternativet til betong gir Godt inneklima (Inneklimamerket) Enkel byggeprosess (rask oppføring) Lønnsomhet Innebygget isolasjon . Oransje funkishus i betong, omslynget av eføy. Bruk av stolper og gulv av betong, slik at hagen kan fortsette under huset; Takterrasser; Åpen løsning for å ha . Alle våre murhus er arkitekttegnet, og er så og si vedlikeholdsfrie hus.


Hele huset er bygd i plasstøpt kjerneisolert betong og det er kun brukt tre i noe innvendig innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.