tirsdag 11. april 2017

Servantkran

På jakt etter en kran til badet? Her har du mange typer, fasonger, modeller og stiler å velge blant. Elektronisk og berøringsfri eller en klassisk og gammeldags servantkran – eller noe i mellom?


Ta en titt på våre servantkraner. Trenger du hjelp til å velge?

Tradition ettgrep servantkran messing. Servantkran med eco-save og skoldesperre. Legg til i utskriftsliste. Produkter i samme serie. Silhouet takdusj, krom.


Få ting kan løfte utrykket på badet ditt som en flott ny servantkran. Comfort har servantkraner i alle prisklasser, former- og farger fra kjente merkevarer som Hansgrohe, Oras og italienske FIMA Carlo Frattini.

Planer om å totalrenovere baderommet? Da burde du sjekke ut våre servantkraner for innbygging! Gustavsberg tilbyr alltid høy kvalitet og et pent nordisk design for enhver smak. Se alle våre blandebatterier her!


Fix Rør er familiebedrift med over års erfaring i rørleggerfaget, med en brennende interesse for vann, rør og gode kundeopplevelser. Rørlegger yrket har gått i arv i familien, fra far som i tidlig alder bestemte seg utforske rørleggeryrket og hjelpe mennesker, med ulike utfordringer knyttet til vann og varme. Pris avhenger av utførelse. Normalt lagervare: krom og sort matt.


Leveringstid: 0-dager. Bestillingsvare: hvit matt og copper satin. Varekode: NEWFORM-LINFAIISERVKRAN . Newform Extro servantkran , krom. Kraftig og stilfull kran med pene avrundede former.


Dersom du benytter hyttepumpe og gassvannvarmer anbefaler vi et to-greps blandebatteri som gir en bedre varmefordeling mellom varmt og kaldt vann. Ved fare for frost, husk å tømme kranene for vann før du forlater hytta, og la gjerne kranene stå halvåpne.

Ettgrep servantkran med joy-stick hendel. Høy modell for bolleservant. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde.


F = med fleksible slanger Oras Safira er en pålitelig klassiker som er både slitesterk og allsidig. Gjør det riktige valget. Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk. Alpi Sport, kr 59kr 29per stk. Alpi Joy, kr 79kr 39per stk.


FM Mattsson Mora Group produserer og leverer sanitetsarmaturer samt nærliggende konsepter, tjenester og service. Den røde tråden i virksomheten er ledende teknologi, høy kvalitet, attraktiv design og miljøvennlighet. Markedsføringen skjer via de sterke og veletablerte produktvaremerkene Mora Armatur og FM Mattsson.


Stilfulle ett-greps armaturer for hytta. Nostalgisk design utført i rustfritt stål. Det jeg egentlig lurer på er at jeg har sett meg ut et knallfint servantskap med servant på IKEA, men jeg vil gjerne bruke Oras kranen jeg har fra før, da den fungerer fint og kan neppe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.