tirsdag 11. april 2017

Glass salongbord

Lekre og eksklusive bord til din stue fra Thomas hill. Pene møbler til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert møbler for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Her finner du salongbord i alverdens flotte designs og farger.

Vi har et bredt utvalg av glass sofabord hos Møbel24. Finn et moderne sofabord med glassbordplate til stuen. Tilgjengelig som restordre. Lekkert salongbord med glasstopp.


I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Uansett om du leter etter et stuebord i eik, valnøtt, glass , et rundt sofabord eller . Her har vi samlet vårt utvalg av salongbord , med høy kvalitet til gode priser. Her finnes noe for de fleste smaker, uansett hvilken innredningsstil du har eller hvilken følelse du ønsker at møbelet skal formidle.

Finn ditt sofabord i eik, sofabord i betong, sofabord i glass , sofabord i hvitt, sofabord med oppbevaring, rundt sofabor . Sofabord finnes å kjøpe online på Room21. Raske og trygge leveringer! Er du på jakt etter sofabord vil du finne salongbordet for deg hos A-Møbler.


Vi ønsker til enhver tid å tilby et bredt utvalg sofabord innen ulike prisklasser, stilretninger og kvaliteter slik at du skal finne det perfekte bordet til din stue. Salongbord i glass fra Kr. Et riktig bord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Se vårt store utvalg stuebord under og velg mellom alt fra enkle, små bord i eik eller annet tremateriale, til moderne stuebord i mer utradisjonelle materialer som glass , metall og marmor. Vi har stuebord i en rekke ulike fasonger slik . Alt av møbler - til riktig pris.


Nydelig salongbord som leveres i mange farger og treverk. Eksklusivt salongbord , belagt i speil. Sett to runde småbord sammen for et fleksibelt og fint sofabord.


FÅ FLERE stilige produkttips i vårt nyhetsbrev på mail! Fordi vi vet at stuer har ulike stiler, størrelser og farger. Enten du foretrekker en minimalistisk, tradisjonell eller landlig stil, har vi bord som smelter inn i stuen din på en fin måte.


Designen på det rimelige LACK-bordet er morsom og enkel, noe som gjør at det kan brukes nesten hvor som helst.

VITTSJÖ-bordet i herdet glass er . Alle våre sofabord er håndlagde og dette kommer til uttrykk i kvaliteten. Vi er svært begeistret for holdbare og vakre materialer, og derfor benytter alle våre designere seg av flotte kombinasjoner av blant annet tre, marmor, metall, betong og glass. Slik skaper vi sofabord som både er praktiske og estetisk enestående.


Et stilig, særegent sofabord kan gi løftet stua di trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.