mandag 17. april 2017

Nytt rekkverk til trapp

Vi tar på oss oppdrag av fornying av deres trapp. Med vår lange erfaring som trappeprodusent løser vi de fleste utfordringer. Trappa består som kjent av mer enn trinnene, og mye av totaldesignet ligger i rekkverket.

Et nytt rekkverk kan forvandle inntrykket trappa gir i et . Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store. Da betaler du 1kroner og øre for nytt belegg til hele trappa. Trappekompaniet er totalleverandør og montør av alle typer trapper og rekkverk.


Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fornyelse av trapp, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. Borgersen har gitt Hestnæs Trappefabrikk AS en positiv omtale for oppdraget Nytt rekkverk til innvendig trapp. Nye trappen er på plass Vi valge å bygge opp stendere fra gulv til tak i steden for å sette opp nytt rekkverk oppe i gangen her. Snarvei til sterke skjøter: Du skal vite hva du gjør, når du bestemmer deg for å sikre et trappehull – men du kan trygt gi deg i . Glass med håndlister og stolper i lakkert eik.


Jeg har sett litt bilder av trapper med stålspiler, samt tre gelender på toppen. Det er fullt mulig i trappa å bore hull for nedfelling av stålspiler, som igjen da m. Trappen er unektelig en viktig del av rommet.

Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og. Både trinn og rekkverk var lakkert fra før.


I samarbeid med Bergmoen Snekkerverksted har vi laget en stål/tretrapp til. Vi skal demontere alt som er der og sette opp nytt rekkverk i rustfritt stål og glass. Har en enkel gulnet furutrapp som går over etasjer. Men å bytte trapp gjør det også mulig å forbedre trappens funksjon, øke. Et eksempel er rekkverk med liggende stolper.


Vi har fjernet gammeldagse gulv-til-tak sprinkler rundt trappeåpning og trenger nytt rekkverk der. Selve trappen har allerede rekkverk, dette må .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.