mandag 17. april 2017

Leie slipemaskin trondheim

Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.

Ta kontakt med oss for en hyggelig leiepris! Vi er også tilgjengelig i hele Norge! UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Spikerpistol Ryobi (batteri).


Slipemaskin , universal 4mm, 1-fas, kW, terassegulv og sponplater . Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater, håndverksbedrifter og privatkunder.

Mange byggevarebutikker leier ut alt nødvendig utstyr til gulvsliping. Cramo leier ut maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter. Vi har alle typer bygg- og anleggsmaskiner inkludert lift og brakke. Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr!


En liten vanlig slipemaskin tror jeg er litt lite hensiktsmessig og det blir sikkert veldig mye støv når man ikke kan tilkoble støvsugern. Godt verktøy er dyrt å kjøpe, lønner det seg å leie ? Flexleie tilbyr en rekke produkter for utleie innen maskiner og utstyr. Det er viktig for oss at utstyret er driftsikkert og fungerer bra, derfor har vi bare produkter fra . Du kan leie verktøy i følgende Coop Obs! Her har, i alle fall hadde de en butikk som het Naboen, der mener jeg vi leide slipemaskin en gang for noen år siden, vet ikke om de . Besøk oss i dag for en nærmere avtale!


Velkommen til Trondheim Maskinutleie AS. Scan Combiflex Slipemaskin. Pilot Utleie AS har utleie av alt innen bygg og anlegg, for både bedrifter og private.


Vi tar imot spesialbestillinger og leverer over hele landet. Bufret Utleie verktøy - ikon. Loxam Rentals avd Trondheim fra , Trøndelag.

Kraner og løfteutstyr - Utleie. Det koster om lag 45- kroner i døgnet å leie en slipemaskin. Kantemaskin er inkludert i prisen. På et stuegulv på kvadratmeter går det med . Jeg anbefaler deg å leie både en slipemaskin og en kantsliper hvis du skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.