torsdag 6. april 2017

Nordan otta

NorDan AS N-43Egersund Tlf: +00. Vi har fabrikker på Moi, Otta og Egersund i Norge. I Sverige har vi fabrikker i Värnamo, Kvillsfors og Tanumshede.

Vi har også en fabrikk i Wolsztyn i Polen. Distriktskontorer i Stavanger og Bergen etablert. Nytt kontorbygg 1600kvm på Moi reist av byggeavdelingen.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Nordan Otta har blitt slått sammen med denne siden . I 20risikerte vindu- og dørprodusenten Nordan på Otta nedleggelse. Finanskrisen sto for døren og sykefraværet blant de 1ansatte var . Kontaktinformasjon for NorDan AS Otta, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Kontorleder, Fagarbeider (Snekkeri), Kontorassistent, Formann (Snekkeri), Fabrikksjef (Industri) . Nordan Otta har besøksadresse Skansen 3 26Oppland.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Nordan AS Avd Otta. NorDan AS, etablert i 192 er en vindus- og dørprodusent med ca. I Norge har firmaet hovedkontor og fabrikk på Moi i Sør-Rogalan samt fabrikker på Otta .

Lean Forum Innlandet inviterer til nettverksmøte hos NorDan den 13. Frode Henning Killi fulgte deretter opp med å fortelle om Leanprosessen hos NorDan på Otta og Moi: Hvorledes startet vi og hvor er vi idag. Nordan AS avd Otta har besøksadresse Skansen 3 26Otta og postadresse Stasjonsveien 4 44Moi.


Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD . Vindusprodusenten NorDan må redusere med årsverk ved fabrikken på Otta. Bedriften Nordan AS Avd Otta i Moi i Sel kommune driver innen bransjen bygningsartikler. Juridisk selskapsnavn, Nordan AS avd Otta.


Email, Get in contact with NorDan AS (Otta).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.