torsdag 6. april 2017

Heltre kjøkkeninnredning

Grønne kjøkken er helt i tiden og bambus er materialet som oppfyller. Rammeverk av metall, fronter av heltre , akkurat som det ser ut . INF-og INF-13Innenforliggende fronter som gir et eget særpreg og . Edel kjøkken , Mariangela Di Fiore. Heltre benkeplate Eik Hvitoljet .

Denne klassiske og landlige modellen er virkelig en romantikers drøm. Utførelsen i heltre eik gir naturlige variasjoner og et flott rustikt utseende. Om våre kjøkken Vi produserer alle våre heltre kjøkken , bad og garderober i vårt snekkerverksted på Arneberg. Det legges stor vekt på kvalitet og fleksibilitet. Klassisk eller moderne kjøkken , hus eller leilighet?


Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Skuff i heltre eik, Scala Infram .

Våre heltre kjøkken kan bestilles i både rustikk og klassisk utførelse. Fossline har flere kjøkken i forskjellige kategorier som Premium, Variant og Komfort. Kjøkkeninnredning Premium. Sjekk ut de ulike stilene!


Når våre kjøkken bli som et familierom, kanskje det er en god idé å sette en liten tanke til å gjøre det varmt og innbydende for familie og gjester også! Vi skreddersyr kjøkkeninnredninger i heltre , etter deres ønsker. Med skreddersydde løsninger får du et kjøkken etter dine behov, og i tråd med din smak. For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene. Arkitektparet ville ha et kjøkken som matsjet det nye teglhuset de selv har tegnet.


Et kjøkken til å drømme seg bort i. Se våre kjøkken og bli inspirert. Rimelige kjøkken med høy kvalitet! Huseby Signatur er navnet på vår eksklusive kjøkken serie.


Innredningselementer til skuffer og skap i heltre bøk og krom. Solid kjøkkeninnredning i heltre laget av treslaget svartor.

Alle fronter, skrog og benkeplater er utført i heltre. Stenplate på kjøkkenøy med hull til koketopp . Er det makt, lakket, heltre dører? Uansett må du vaske med et fettløsende vaskemiddel først.


Puss med et fint pussepapir (1grads korning). Med våre design kjøkken får du alle løsninger du kan tenke deg – og litt til! MDF fronter med valgfrie NCS-farger,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.