mandag 17. april 2017

Lys til basseng

Bilde av Colorlogic Farger LED lys til basseng. LYS LED ColorLogic II RESERVEPÆRE, 30W 12V PAR56. LED farget lys gir for eksempel best effekt i et hvitt basseng.

Kontakt oss gjerne for rå vi har et stort antall modeller fra flere leverandører på lager i Moss. Lyset kobles enkelt i returutløpet til bassengvannet. Allsidig og brukervennlig LED-lampe som flyter og har to lysstyrker og en magnetisk bakside som gjør at den er enkel å feste på de fleste steder.


Et basseng med lys i om kvelden er det perfekte samlingspunkt for sosiale sammenkomster.

Tenk deg en kveldsdukkert i et opplyst basseng. Belysning til svømmebasseng stamp - Prefabrikert. Aqualuminator er desidert verdens mest solgte lys til prefabrikerte bassenger.


Reduser klorbehovet med opp til ved hjelp av UV-lys. Ecolight renser bassengvannet ved hjelp av UV-lys. LED lys til svømmebasseng Vi har fått inn et nytt parti LED lys til basseng som vi selger ut for 8300. Til disse er fjernkontroll og trafo inkludert i prisen!


Magnetisk LED Lys til Basseng - Intex 286Sikker, magnetisk LED lampe til basseng siden. Basen på yttesiden av bassenget sender ett svakt magnetisk .

Denne nye trenden i bakgården natt belysning varmer opp svømmebasseng og landskap over hele verden. Eller man kan legge sidelight som en ramme rundt inne i bassenget. LED-lys til spabad/badestamp/basseng med fjernkontroll – skap den rette stemningen Skap den rette stemningen med LED-lys i farger til ditt spaba du kan. LED-belysning er blitt et svært populært valg for belysning bassenger i alle størrelser.


På grunn av sitt lange liv og effektiv energibruk, LED lyspærer er raskt . Vi skal ha ute bryllup i Hellas ved et basseng. Tenkte å pynte passenget med levende lys. Intex sommerleker og basseng med tilbehør, se vårt store utvalg! Med LED basseng lys, lyspærer faktisk sitte under vann inne plast eller metall boliger som er plassert inne i en nisje i bassenget veggen. Alt etter kundens smak kan de monteres i kun én farge eller som et skiftende fargespill; de kan være rettet mot et bestemt område av bassenget eller lyse opp . Denne foss til svømmebasseng vil legge et visuelt slående kaleidoskop av farger til bassenget!


Sprøytehøyden er avhengig av vanntrykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.