mandag 17. april 2017

Inergen slokkeanlegg

Velger du oss har du valgt en leverandør og et system som ivaretar alle nødvendige funksjoner i et komplett Inergen slokkeanlegg. Slokkesystemer basert på konstant inert luft og Inergen installeres nå i langt større grad enn tidligere. Kan den ene metoden sies å være bedre enn den andre?

Tyco Fire Integrated Solutions tilbyr komplette løsninger med Inergen slokkegass for alle typer installasjoner og markeder. Inergen slokkeanlegg er et effektivt og trygt slokkemiddel som ikke er farlig for mennesker eller miljø. Beskytter datautstyr, lager, museum og produksjonslokaler.


Direktivet berører slokkeanlegg basert på HFK gasser.

INERGEN er en blandingsgass bestående av nitrogen, argon og CO2. INERGEN er et patentert produkt med unike . Nortronik er direkteimportør i Norge av Inergen (Proinert2) fra Fike. Inergen er en miljø- og personsikker gass for brannslukking. Prisskjema leveranse av Inergen slokkeanlegg.


Fastpris Inergen slokkeanlegg med alle kostnader.

Inergen slokkeanlegg består av slukkegassen Inergen (IG541) samt distribusjonssystemet for denne. Inergen er utviklet og blir produsert av Fire-eater i Danmark . Nordkapp kommune innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse for anskaffelse av Inergen slokkeanlegg til Honningsvåg Kirke. Kravspesifikasjon – Installasjon av Inergen Slokkeanlegg til. Nordkapp Kommune har som formål å brannsikre Honningsvåg Kirke på en . Inergen slokkegass er et automatisk slokkeanlegg.


I motsetning til et vannbasert sprinkleranlegg som er brannbegrensende, fortrenger Inergen . Installasjon av Inergen slokkeanlegg i Honningsvåg Kirke. Stiftelsen UNI om støtte til brannvarsling i låven samt til Inergen slokkeanlegg i Sørfløyen. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Automatisk brannalarmanlegg med direkte alarmoverføring til alarmsentral .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.