onsdag 5. april 2017

Malt ytterdør

Diplomats ytterdører er malt med en teknikk som gir en meget glatt og slitesterk overflate. Behandlingen er av høy kvalitet og hindrer fukt fra å komme inn og . Ytterdører krever andre malinger enn det som brukes på kledning.

Malingen må være slitesterk, ha god kantdekk og utflyt. Produktene er malt med farger beregnet på utendørs bruk, som oppfyller høye krav til dekningsgra festeevne og utseende, samt har . Gilje ytterdør Hades malt kompaktlaminat. Døren skal helst stå i stil til huset, være malt i en passende farge,. Det anbefales å vaske malt ytterdør minst én gang i året for deretter sette . Døra er utstyrt med en forsikringsgodkjent låsekasse og sluttstykke (TrioVing 8765).


Modell Soria Moria, to-fløyet ytterdør i rustikk stil, med sporfrest mønster og utenpåliggende profiler på utsiden av dørbladene. Ganske slitt og flekkete, veldig klar for litt fornying. Din ytterdør fra Talgø holder seg flott lenge dersom du tar godt vare på den med jevnlig.

Malte ytterdører Ytterdører i malt utførelse er bygd opp for å tåle store påkjenninger, samtidig som de skal ivareta alle de normale funksjonene på en optimal . Ytterdører i malt utførelse er bygd opp for å tåle store påkjenninger, samtidig som de skal ivareta alle de normale funksjonene på en optimal måte. Ei gammel, litt sliten ytterdør har fått et par strøk med hvit maling. Synes det er veldig koselig med malt ytterdør som her i rødt for eksempel. Ytterdør i hvit utførelse med klart glass.


Døren er i malt i velkjent Skallevold kvalitet, tykt malinglag og høy glans. Style er en mm lett formpresset dør, felt og et klassisk design. Leveres m/snap-in hengsler og låskasse 20malt . Ytterdør classic med glass 100x2cm høyrehengslet. Opus classic hvitmalt ytterdør m/ 2xglass.


DØRER Klassisk eller minimalistisk stil, inner eller ytterdør. Sletten er en enkel og minimalistisk dør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.