onsdag 19. april 2017

Fliser kjøkken inspirasjon

Som dekor på vegg, mellom kjøkkenbenk og overskap, velger mange fliser. For utenom fliser under kategorien Veggfliser Kjøkken , vil også en del større . Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken type flis jeg ville ha.


Jeg tenker stadig på oppussing av kjøkkenet.

Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte . Leter du kjøkkeninspirasjon ? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos . Kjøkkenfliser er en fin mulighet til å sette et personlig preg på et nytt kjøkkenet eller til å friske opp det gamle. Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du.


Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder.

De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt . Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner. Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser – mer en 1sider med inspirasjon ! Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis -kjede.


Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Golvabia har det meste av materialer, både gulvfliser og veggfliser. Mens lange kjøkken kan forminskes ved å anvende kvadratisk flis.


Inspirasjon - Rom for rom nr. Hexagonfliser kjøkken Habitat baderomsfliser. Her finner du linker til. Mulighetene er mange når det gjelder flisvalg på kjøkkenet. Spennende hylleløsninger mellom kjøkkenskapene bryter opp det som ofte føles som en stor, hvit vegg.


Klassisk flis med spennende overflate. Blanke fliser med levende bølget overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.