onsdag 19. april 2017

Espalier som levegg

En levegg kan fylle flere funksjoner enn bare å skape le. Espalier: En levegg kan skapes av et espalier som du lar plantene tette med tiden. Bryt gjerne opp leveggen med felter av espalier for å bryte opp en ellers kjedelig flate, bygg en inngangsportal eller lysthus av espalier, eller legg det oppå . Høy levegg i spennende utforming der øvre del består av espalier. Bevarer utsikt samtidig som det begrenser innsyn fra omgivelsene.


Felleskjøpet nettbutikk - Norgarden Espalier i vifte. Elegant leveggserie i hvitmalt utførelse.

Dette er en solid levegg med kraftig espalier. Fargen og luftspaltene gir inntrykk av en lys og lett levegg. En fin levegg med mange muligheter og kombinasjoner.


Vi bygget en liten uteplass i fjor, med ferdige levegger (lkjøpt på Obs bygg, mener jeg). Det er noe nakent, så jeg kunne tenke meg en krukke . Dette sterke tregjerdeet vil gjøre en solid grense for hagen din, mens de integrerte espalier vil legge en nydelig, dekorativ effekt når dekket med vakre . Pierre de Ronsard roses growing on a great green painted trellis.

Våre levegger leveres som ferdige moduler eller prekappet materialspesifikasjon som spikres opp på stedet. Vi har levert mange kreative varianter med espalier . En av våre elegante leveggserier i hvitmalt utførelse. Fargen og luftspaltene gir en inntrykk av en lys og lett levegg. Pris: 8kr/m (195kr/seksjon) inkl.


Armeringsnett som ESPALIER - valg av planter - mygg/hveps. Har sett dette med klatreplanter og det var virkelig en flott levegg. Levegg Rosendal (180x150) er en elegante levegg i hvitmalt utførelse. Dette er en solid leveggserie med kraftig espalier. Espalier horisontal Espalier horisontal Trykkimpregnert.


Rammelist til espalier Rammelist til espalier . Klassiske og moderne levegg som vil passe perfekt på terrassen. Har du spørsmål eller trenger tips til lengde høyde eller type, spør oss gjerne! Dette sterke tregjerdeet vil gjøre en solid grense for hagen din, mens de integrerte espalier vil legge en nydelig, dekorativ effekt når dekket med vakre klatrepl. En levegg beskytter sommerhyggen mot sol, vind og nysgjerrige naboer.


Hage: Levegg finnes i mange varianter - Dinside Bolig. Espalier: En levegg kan skapes av et espalier som du lar plantene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.