fredag 7. april 2017

Flatt tak garasje

Har akkurat begynt å planlegge garasje , og garasjen vil bli bygget med langveggen inn til huset mot kjellerveggen. Kort fortalt så blir garasjen ca 580cm bredde og ca 800cm lengde. Veggene blir muligens bygget med forskallingsblokker ca 1m opp og treverk over der. Regner med å legge inn fall i . Noen grunn til ikke bruke trekonstruksjon på tak med f.

Er det pris eller tekniske begrensinger for at betong er mere . Hei Jeg har en liten garasje i tilknytning til huset hvor taket er av betong. Dette taket benyttes også som veranda. Når det regner drypper det ganske heftig ned på bilen i garasjen. Jeg har tenkt å legge nytt verandadekke med trykkimpregnert og tenkte i samme slengen å legge et undertak for å stoppe . Vi anbefaler at du har en minimum bredde på 5for å få til denne løsningen.


Huset vi har er av funkistypen med flatt tak , og tenker å lage garasje i samme stil. Vet heller ikke om det var en betingelse (i søkna eller Tilatelse), at garasjen skulle ha flatt tak.

Heller ikke om terrasse er nevnt i søknaden. Mange usikkerheter her. Det er ikke bare du som trenger et hus, bilen din trenger også tak over hodet, kanskje et helt eget hus. Dessuten er garasjen også et sted for oppbeva.


Riving av eksisterende garasje ( garasje med carport i leca) Baksiden av garasjen helt nedgravd i terrenget. Vi ønsker en dypere garasje enn dagens, dersom det er mulig (fjell?). Tak: Flatt tak av 25cm lecaplank.


Innvendig takhøyde: 262cm. Port lysåpning: ,5m x 37m. Talje: Ståldrager på tvers i garasjen med løpekatt for 1T og talje. Utvendige vegger skal pusses hvite med fiberpuss til våren. Vi skal bygge garasje med flatt tak.


Vi vurderer om vi skal ha tregulv eller om vi skal legge fliser. Kan du si noe om pluss og minus ved de to alternativene? Noen generelle tips til store terrasser ønsker vi også.


Flate Tak sveises sammen i omlegg og til detaljer.

Ferdig lagt dannes det et sammenhengende tett, sterkt og elastisk sjikt. Romslig dobbel garasje med valmtak med kinavipp. Dobbelgarasje med pulttak. Overbygd biingangsdør og boddør.


Minimalistisk dobbelgarasje med enkel port. Tradisjonsrik garasje med valmtak og . Garasjen er i mur og har flatt tak. Alle våre garasjer kan selvsagt tilpasses, akkurat som våre hus.


Både takvinkel, lengde, bredde og utseende for øvrig kan endres etter dine ønsker og din tomt. De fleste av garasjene kan bygges med forskjellig takformer som saltak, flatt tak , pulttak og valmet tak. Jeg skal bygge isolert garasje med flatt betongtak. Hva er den beste metoden for at det ikke skal slå seg, samt være tett for regnvann ? Den kan leveres med flatt tak , vanlig saltak eller pulttak.


Moduler for søppelkassestativ, sykkelstativ og foldedører i bakkant er noen . Saken gjelder søknad om tillatelse til oppføring av garasje med flatt tak og med rekkverk på garasjetak med høyde cm. Merknader fra naboer og andre parter: Det er innkommet merknad fra nabo, eier av gnr. Merknaden går i hovedsak ut ”på at den terrassen som planlegges oppført . Alle modeller leveres med 225cm porthøyde som standar og 245cm innvendig takhøyde. Vi kan tilby utarbeidelse av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.