mandag 10. april 2017

Baderom inspirasjon bilder

Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted. Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . Under finner du enda fantastiske bad som ikke nådde helt opp til.

Edin: Dette er uten tvil mitt favoritt bildet, jeg simpelthen elsker treveggen. Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging. Selv om du ikke har en hel etasje å avse til ditt eget hjemmespa, kan du helt sikkert finne inspirasjon i dette rommet.


Finn inspirasjon til ditt nye bad i HTH sitt galleri.

Her kan du finne et stort utvalg av vakker design som passer til din bolig. Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Mange kvier seg for å henge opp bilder på badet. Enten av frykt for å ødelegge flisene med borring eller at bilder ikke tåler å henge i våtrom. Et godt bad er mer enn et sted der man holder den personlige hygienen på stell og avleverer sitt fornødne.


Nedenfor kan du lese om noen av dem og om ulike typer bad og stiler. Velg blant kategoriene under og la deg inspirere av muligheten til å få drømmebadet. Få råd og inspirasjon som kan hjelpe deg i prosessen med å lage nytt bad eller vaskerom.


Finn inspirasjon til ditt nye baderom hos uno form.

Utforske vårt eksklusive sortiment, og velg den stilen som matcher din personlighet. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Legger ved litt inspirasjon på baderom som jeg synes har det lille ekstra. Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon.


Det sorte og hvite lager basen, og med farger på håndklær, bilder og detaljer livner det opp. Baderommet bader i lys takket være de store takvinduene. La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie.


KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt . Inspo BathroomBathroom SaunaHouse BathroomBathroom RemodelBathroom . Her deler vi inspirasjon til baderommet med deg! Lekkert bad i naturfarger fra Linn Bad på bildet over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.