fredag 7. april 2017

Råte i vegg

Fukt, råte og soppskader er blant de mest vanlige problemene i tvister mellom boligkjøper ved kjøp av bolig. Denne typen skader oppstår gjerne som følge av . Allergi mot husstøvmidd og andre effekter av fukt og råte er stort sett.

Ofte kan skadene vises før på veggen i rommet som ligger inntil badet, enn på den flislagte badeveggen. En av de tingene du absolutt ikke vil se er sopp eller råte på kledningen. Vi har akkurat begynt å renovere og finner råte i noen bærevegger.


Ikke lett å vite hvordan det ser ut inni en vegg uten at man har åpnet opp. Etter at de oppdaget at huset var invadert av mugg, sopp og råte ble de. På veggene renner det vann, på bakken er det svære basseng, og . For problemer med Ekte hussopp, mugg eller råte, ta kontakt med oss for en. Inni veggen er det omfattende råteskader og muggsopp. Fukten har kommet inn tetningslisten rundt vinduet og rent ned inni veggen og tatt med seg begge hjørnene nede fremme.


Vask med Klorin eller hydrogenperoksyd er en vanlig saneringsmetode, men dette kan ikke desinfisere baksiden av veggene, under tregulv, inne i møbelstopp, . Hvite pulveraktig spor eller “roser” på veggen. Sorte prikker, flekker eller misfarging på vegg og mur. Råte er sopp som bryter ned og svekker treverk.


Båtforumet: Kjøpte denne Hanto 1982-modellen for ett år siden. Når jeg fjernet parketten kom det tilsyne en råte skade i gulv/vegg. Hadde inne forsikringsselskapet, men de ville ikke dekke skaden. Se etter sorte prikker eller flekker på vegg, og råte på eventuelle gulvlister. Muggsoppen trives spesielt godt der det er dårlig ventilering og stillestående luft, . Ser vi svikt i veggen som følge av mulig råte i bunnsvill må en utbedre dette så snart som mulig.


Fuktige og til dels råteskadde sviller og andre . Eiendomsmegler Krogsveen AS ble etablert i Bærum av gründer og eiendomsmegler Gunnar Krogsveen i 1975. På et mindre fremskredet stadium kalles slik råte tørråte. I nedbrytningsprosessen avgir soppene karbondioksid og vann i dampform.


Dersom selger har foretatt utbedring av for eksempel råte- eller soppskade,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.