mandag 13. mars 2017

Hvitoljet eikeparkett

Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en gråhvit fargetone. I denne fargekategorien finnes det både hvitmattlakkede og hvitoljede parkettgulv. Vi erfarer at mange kunder spør oss om de bør velge et parkettgulv som har en hvitoljet eller en hvitmattlakket overflate.


Stort utvalg 1-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og Furu og både lys, mellombrun og mørk farge.

Stort utvalg 3-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Vi har stort utvalg 3- stav parkett i god kvalitet og til billige priser. Parkett 3-stav Eik Classic hvitoljet.


En god og tidløs klassiker er den hvitpigmenterte eikeparketten. Bredden på parketten er 21cm og lengdene på bordene er hele 2meter. Har et par år gammelt oljet gulv i naturell eik som jeg har lyst til å gjøre om til et hvitoljet gulv hvis det er mulig?


Noen tips om hvordan jeg skal gå frem uten å måtte slipe det ned?

Se våre produkter i oversikten under. Gulvet er ikke spesielt . Velg ditt nye parkettgulv her: vi tilbyr alt fra varianter med klassisk, rendyrket utseende og med lite og små kvist, til rustikke og grovt børstede . Da vi kjøpte leiligheten vi bor i nå var ikke gulvene særlig fine. Det var typisk brunlakkert parkett som hadde gulnet over tid og vi tenkte lenge at vi kanskje måtte legge helt nytt gulv.


Heldigvis ble vi tipset om et firma som kunne forvandle den parketten vi hadde. Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene . Eksklusiv hvitoljet eikeparkett med slitesterk hvitoljet overflate. Begrenset mengde tilgjengelig. Rolige fargekombinasjoner og bord med egenart i form av fine årtegninger. Owren sier 1-stav parkett med brede og lange planker er perfekt for deg som ønsker et roligere inntrykk av rommet.


Nå er det for eksempel veldig in med hotellstil på soverommet, og da passer det fint med et mørkt tregulv. Samtidig ser vi at lys parkett , som hvitoljet eik eller gråpigmentert, fortsetter å være hovedtrenden. Likevel vil Josefsen råde deg til å se helheten i rommet når du skal velge farge på parketten.


Er det snakk om store rom med mye vinduer som får tilstrekkelig med dagslys, er det fint å gå for noen nyanser mørkere gulv, mens . Enkel og stilren 1-stavs parkett som gir interiøret et fritt spillerom, med andre or den her parketten passer inn i hvilket som helst rom.

Eikeparketten var vakker, men jeg ble aldri dus med den gule nyansen. For en interiørfanatiker var lite inspirerende å måtte ta hensyn til . Vi har ofte kvalitets - parkett til kampanjepris. Hei, Jeg vurderer å kjøpe en leilighet, men det er hvitoljet eikeparkett i hele leiligheten, noe jeg synes ser fryktelig. Vaskemiddel til parkett ? Flere resultater fra forum. Bufret ARVTAGEREN: Hvitoljet enstavs eikeparkett har tatt over tronen til den gule trestavsparketten, som fremdeles finnes i mange norske hjem.


Denne heter Vintage Eik Copenhagen, og kommer fra Tarkett. Tilgjengelig i butikker. Brede eller smale planker? PARKETT 14MM PURE EIK RUSTIC 1-STAV PROTECO NATURA 2M.


Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.