mandag 13. mars 2017

Terrasse gulv

Vedlikeholdsfrie terrassebord i massiv PVC. Vedlikeholdsfritt terrassegulv UTEN beising, maling, skrubbing, gråning, sprekker og fliser! Impregnert og kompositt materialer til å bygge altan, terrasse eller andre uteområder. Hvilke materialer bør vi velge når terrassen skal fornyes, eller når en ny platting skal bygges? Terrassegulv er ofte utsatt for vær og vind.


Dette fører igjen til at huseiere må avsette svært mye tid til planlagt vedlikehold av terrassegulv. Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner.

Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Et terrassegulv i vedlikeholdsfritt materiale trenger ikke vedlikeholdes på samme måte som terrassegulv i vanlig trevirke. Prøv et vedlikeholdsfritt terrassegulv neste gang.


Solide terrassebord i PVC/Vinyl er kjent som de mest solide terrassebordene i markedet. Norgesgjerde er forhandler for anerkjente Wolf som lager verdens . Vindex AS har utviklet et eget terrassegulv som overgår alt som finnes i markedet pr dags dato. Vindex terrassegulv er laget av gjennomfarget UPVC med et skli .

Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer . Bjelkelag er det som skiller terrassegulv og bakken. På bjelkelaget skal folk ferdes og det skal plasseres møbler og annet utstyr der, derfor må bjelkelaget bestå . TETT-systemet er et funksjonelt terrassegulv med et flott utseende. Terrassegulv i trykkimpregnert treverk har lang levetid.


Levetiden blir ikke nødvendigvis lenger om du behandler det med olje eller beis, men . Skitne terrassegulv kan spyles med hageslangen og så skrubbes. Det mest miljøvennlige er å skrubbe med litt oppvaskmiddel, for så å skylle . Med jevnlig vedlikehold av terrassen, holder den seg like fin i flere år. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Terrassegulv, gjør-det-selv, video, forhandlersøk.


Terrassefot av plast med justerbar høyde fra til cm. Bjelken hvilker på terrassefoten og festes med treskrue (Aeller A4) i . AZEK vedlikeholdsfritt terrassegulv har tydelige fordeler over andre type terrassebord i både tre og i kompositt. Få inspirasjon til ditt nye terrassegulv ved å se bilder av våre kompositt terrassegulv fra Megawood - terrassegulv med svært lite vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.