mandag 13. mars 2017

Dør med speil

Formpresset dør m/speil hvit 725x19mm. Funksjonell dør med lett konstruksjon av formpresset MDF og med hvitmalt overflate. IKEA - VIKEDAL, Dør, 50x2cm, standard hengsler, , Døren kan monteres med.

Du sparer plass med ei speildør fordi du ikke trenger noe separat speil. IKEA - GARNES, Speil over døra, , Lite veggplass? Det går bra, dette speilet kan henges på døra di. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i .

Massive furudører, brannbestandige dører eller vanlige, hvite og enkle speildører - det er ditt valg. BufretVi har et stort utvalg av dører og vindusløsninger. Moderne, tradisjonell, glassdør, malte dører, tredører, skyvedører, pardører, badstudører eller brann- og lyddører.


Speil med blank hvit ramme, med kroker til å henge over dørslag, til salgs. Moderne massiv dør med speil, inkl karm. Massiv stamme, kombinert med splittet og limt ramtre.


Massive innerdører fra Harmonie er tradisjonsrike dører med massiv stamme, kombinert med splittet og limt . Massive dører har ramtre og speil i massivt tre. Hengingen behøver ikke bestemmes på forhånd da du monterer karmen selv og kan vende låsefalla med et .

Line speil er en minimalistisk dør med enkle, rene linjer. Innerdøren passer til moderne rom og er vakker med sin solide enkelhet. Hvitlakkert servantskap med myktstengende dør eller dører.


Speil med inn-felt, behagelig varmhvit LED-belysning. GALLERI: SLETTE PORTER OG DØRER SANDGRAIN 2013. Tradisjonell furudør med speil, eks karm. Naturtre med kvist, årringer og skiftende fargenyanser.


I huset jeg har er det brune dører (uten speil), slike fra tallet. Nå tenkte jeg at det muligens finnes løse speilrammer som man kan lime eller . Contur er en serie med stilrene massive dører som leveres hvitmalt eller i eik. Contur kjennetegnes av rene linjer og et tidløst preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.