mandag 13. mars 2017

Varme og bad sauda

Vi totalrenoverer bad , installerer varmeløsninger og påtar oss installering og servicejobber. Vi holder til ved Saudasjøen og dekker store deler av området Sauda og Suldal. VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi utfører rørleggertjenester på privat- og bedriftsmarkedet.

Nettside: E -post: Adresse. Besøksadresse: Nesøyra 2 Saudasjøen. Postadresse: Nesøyra Saudasjøen. RØRLEGGERE I: Sauda kommune. Markedsnavn, Varme og Bad.


Gateadresse, Nesøyra Saudasjøen. Selskapsform, Privat aksjeselskap.

Vg– Videregående trinn 1. Vg– Videregående trinn 2. Vg– Videregående trinn 3. VI HAR EN FREMTID TIL DEG! Her kan du se, kjenne og føle på flotte produkter. Vi inspirerer og tegner gjerne badet ditt om det er ønskeligt. Vi har dyktige fagfolk som utfører graving, alt av rørinstallasjon og montering. Har lang erfaring med hyttebygging i Saudafjellene.


Vi skaffer deg alt det du finner i . Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Virksomhetstype, Hovedkontor. Firmaet blir nå hundre prosent eigd av familien Ljung – og blir ei rein saudabedrift. Nå blir 25-åringen ny dagleg leiar i røyrleggarfrmaet.


Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere. Landsforening: Byggenæringens Landsforening. Rørlegger I forbindelse med oppføring av enebolig i Sauda søkes det rørlegger.

Arbeidene som skal utføres er i hovedsak legging av vannvarme , i betong ca 100mog på bjelkelag ca 1m2. Det er to bad samt wc i tillegg til kjøkken og vaskerom og tekn. Utbygger vil stå for innkjøp av nødv. Bad ute og inne i Saudahallen - sentrumsbadet i Sauda ! Kom og opplev grader i vannet under åpen himmel, året rundt. Vis Stine Skarsaunes profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Stine har jobb jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Stines forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.