tirsdag 17. januar 2017

Maxbo leie verktøy

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, pigghammere, tepperensere, store vinkelslipere og lignende. Se eksempler på verktøy på bildet nedenfor.


Utvalget vil variere noe mellom de ulike MAXBO - butikkene. MAXBO tilbyr en rekke servicetjenester, i tillegg til svært dyktige medarbeidere.

MAXBO har slipemaskiner og slipepapirer til alle formål. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Noen har knapt nok verktøy i det hele tatt, mens andre får aldri nok. Dette gjelder spesielt hvis det er snakk om større prosjekter, som total rehabilitering, grundig oppussing eller påbygg . Byggvarefirmaene har flere verktøy til utleie enn du tror. Vi viser deg de kjekkeste.


Dette inkluderer MAXBO som finnes overralt i landet inkludert i Oslo og Akerhus.

De fleste steder som selger byggvarer og verktøy leier ut verktøy. Her kan du leie alt fra fliskuttere til pigghammere og vinkelslippere. Utleieverktøy AS er også et fint sted med stort utvalg av verktøy.


Det kan lønne seg å ta noen runder hos ulike. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Byggeplasstjenester fra Maxbo. Maxbo lanserer nå en byggeplasstjeneste som inkluderer en utleietjeneste av verktøy , noe Maxbo er først i bransjen med å tilby. I samarbeid med Hitachi vil det være mulig å leie verktøy til byggeplassen, gjennom tjenesten Hitachi Fleet Control.


Tjenesten inkluderer en egen . Vi tilbyr gratis utlån av tilhenger. Hos oss kan du leie flere typer spesialverktøy. Hos Maxbo får du kjøpt gavekort på valgfritt beløp.


Varer kan returneres og du får pengene tilbake mot gyldig kvittering, inntil dager etter kjøpsdato. Om vinteren er det sto fuktighet i lufta, snø, kulde og vind er faktorer som ikke er bra for en grill. Ha en fortsatt fin dag!

Snart kommer en bil full av verktøy til en byggeplass nær deg. Sjekk hvor og med hvilke verktøy. Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Utleie av verktøy og maskiner her. Tilbakemeldingen er at dette gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående, sier Frellsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.