tirsdag 17. januar 2017

Åpent kjøkken

Smarte løsninger må til for at kjøkken og spiseplass skal fungerer i et åpent allrom. Skal du pusse opp kjøkkenet ditt, eller bygger du nytt? Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning, og særlig på hytta er det koselig å være .

Mange river vegger for å binde sammen kjøkken og stue og mitt inntrykk er at mange boliger (både hus og leiligheter) har åpen kjøkkenløsning . Dette oppsettet opptar kun én vegg, men er like godt utstyrt som et stort kjøkken. En praktisk løsning for alle som har lite plass eller som har et helt åpent kjøkken. Gulvet: Hvis du har en åpen kjøkkenløsning, kan det være en smart idé å legge et gulv på kjøkkenet som skiller seg fra gulvet i det tilstøtende . Kjøkkenet ble åpent og fikk nær tilknytning til spisestuen. Innredning fra Kvik, og kjøkkenkrakk Steelwood fra Magis.


Rett bak Frognerparken i Oslo har et par i 30-årene pusset opp en kjedet enebolig fra 1960. I år vil vi pusse opp for milliarder kroner, og et nytt kjøkken topper manges ønskeliste. Men det neste kjøkkenet får ingen åpen løsning.

KVIK kjøkken, store soverom og vestvendt, solrik balkong på kvm. Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd . Basarene, Hamar Picture: Åpent kjøkken - Check out TripAdvisor members' 5candid photos and videos. Sentralt og samtidig skjermet beliggenhet på Veitvet i grønne og trafikkstille omgivelser.


Kort gange til Veitvet senter med diverse forretninger og servicetilbu . VEITVET Meget pen 1-roms med sovealkove, åpent kjøkken og sydvendt, solrik terrasse på kvm. Etter noen uker med frafall for mat på teatret har vi fått inn en ny kokkevikar med masse nytt og godt på lur til menyen. Da arrangerer nemlig Widvey's Cupcakes åpent dag på kjøkkenet! Fredag - Lørdag kjøkken åpent til Kl 01:00. Slipp kø fri ingang, bestill bord etter 23:I helgene.


Spisekartet er en uavhengig guide til Oslos restaurantjungel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.