torsdag 15. desember 2016

Behandling av parkett

Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Hva du velger er en ren smakssak, like mye som et praktisk valg med tanke på . Et helt nytt parkettgulv er flott å både se og føle på.

Når du skal velge behandling på parketten er det altfor mye å velge blant. Vi har gjort en innsats for å hjelpe deg ved å bryte det hele ned i tre ulike kategorier: . Lakket parkett må derfor gjennomgående slipes og så behandles på nytt. Men når man først har gjort det, står man fritt til å velge ny .

Line Augustin i Alanor anbefaler at du velger en fargenyanse mørkere enn gulvet, det vil gjøre behandlingen mindre . Vi har pusset opp huset og skal snart ta i bruk vår nye olja hvitpigmenterte eikeparkett. Noen dråper Zalo i vaskevannet og godt oppvridd . Behandling av parkettgulv er viktig for gulvets levetid. Om det daglige vedlikeholdet/renholdet ikke er godt nok, bør det med faste intervaller utføres en dyprens . Her ser dere vårt utvalg av produkter til påføring. Mannent sliping og behandling av parkett og leste og så på videoer til han hadde skaffet seg en viss ide om hvordan dette . Når et tre/parkettgulv begynner å få mye riper, gråsoner, ser matt og slitt ut,.


KASTANJE: En gyllen kastanjefarge kan du oppnå på alle typer tregulv og parkett ved å behandle det med en kastanjefarget gulvolje.

Lurer på om noen har innspill til følgende: 1. Anbefalinger til metode for overflatebehandling av et parkettgulv av eik? Parkettoverflater slutt- behandlet med naturolje. Intensivt vedlikehol eller trenger gulvet å fornyes ved sliping og lakkering/oljing?


Selv om gulvet blir tatt godt vare på gjennom daglig stell . Parkettgulv holder lenger dersoDet er behandlet riktig med en slitesterk lakk eller hardvoks; Gulvet beskyttes mot slitasje og merker ved at man legger en god . Vi i Parkettstudio AS gjør de fleste typer behandling av heltre og parkettgulv etter dine behov og ønsker. Vi har kompetente medarbeidere innen både . BOEN gulv, enten behandlet med lakk eller olje, har en overflate som beskytter gulvet mot skader. Dørmatter hjelper til å unngå småskader i parketten.


Vi har massive tregulv i forskjellige sorter, tykkelser og lengder. Et gulv av massivt tre varer i generasjoner, og kan være en nøkkelingrediens for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.