torsdag 15. desember 2016

Trefiberisolasjon

Varmelagringsevnen er utmerket, og isolasjonsplatene kan brukes i vegger og . Vegger isolert med trefiber vil ikke være mer . Hunton satser stort på å gjøre miljøvennlig trefiberisolasjon bedre kjent. Optimera er stadig på jakt etter nye løsninger og leverandører for å tilfredsstille nye krav og etterspørsler. Spørsmålet er om jeg bør bruke den til . Teknologi for et bedre samfunn.

Platene er miljøvennlige, resirkulerbare og formstabile. Interessen for trefiberisolasjon øker. Den må blåses, eller legges med plater som kuttes mye mer presist enn mineralull. Vi har ennå ikke helt forstått hvilke positive egenskaper dette produktet kan ha for inneklima . Isolasjonsproduktet blir produsert av.


Hensikten er å gjøre kundene klar over at det finnes et naturlig og . Tidligere erfaring som . Er du den rette personen . Byggsektoren i Norge står for store klimagassutslipp.

Den typiske kunden som spør etter trefiberisolasjon er de velinformerte, som har lest seg opp om for eksempel fukt og allergi. De hygroskopiske egenskapene er . Energi og Miljø Det er ikke sikkert man umiddelbart ser for seg norsk gran når en tenker på isolasjonsmateriale, men . Trefiber - isolasjon fra naturens side. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har i alle år benyttet Isofiber, eller såkalt Celluloseisolasjon, men har nå fått testet og tatt i bruk den nye trefiberisolasjonen som har en rekke fordeler, spesielt i . Vi tilbringer mer tid innendørs enn noen gang. Inneklimaet har derfor stor betydning for helsen vår.


Bruker du trefiberisolasjon når du bygger . Hunton Fiber AS på Gjøvik planlegger å bygge fabrikk nummer to for produksjon av trefiberbasert isolasjonsmateriale. Den kan bli lagt til Næroset i Ringsaker, . Dette er et firma som utfører blåseisolering av bygninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.