torsdag 15. desember 2016

Sirnes rørlegger

På utkikk etter rørlegger i Haugesund? Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.


Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Markedsnavn, Bademiljø.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Rørlegger Geir Sirnes AS. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Bademiljø består av rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.


Bademiljø kan hjelpe deg med alt fra tett sluk til bygging av drømmebadet og mer miljøvennlig oppvarming av boligen din. Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad.


Vi forhandler produkter fra Hyttetorget.

Ta turen innom for en hyggelig prat og gode tilbud! Vi inviterer til varmepumpedager med knakende gode tilbud og masse kompetanse og flotte produkter i vår nyåpnede varmepumpeavdeling i butikken vår. Vi er medlem i Norges største rørleggerkjede, Bademiljø. Vi har Haugesunds flotteste rørleggerforretning sentralt i Karmsundgaten.


Vi utfører hovedsakelig rørarbeider i nye boliger for byggefirmaer, samt rehabiliterer og bygger nye baderom for . Utforsk alle aktuelle stillinger hos SIRNES GEIR RØRLEGGER AS. Rask enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb. Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere.


Landsforening: Byggenæringens Landsforening. Besøksadresse: Karmsundgata 58. E- post: Nettside: Skriv ut . Spenstige trendsettere som gir baderommet karak-ter og særpreg. Den siste kolleksjonen fra Ideal Bagni har blant annet fronter som minner om drivved og benkeplate i steinkompositt. Dette er produkter som passer . Runde-Runde-Runde -Runde-Runde-5.


Ann Jorun Skogland NAV Haugesund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.