tirsdag 22. november 2016

Tett sluk eddik

Det er liksom noe som skjer når man har langt, tykt hår. Sluket går tett om man vil eller ikke, for håret må nå engang vaskes nå og da. Grunnen til at han heller eddik i vasken er rett og slett for å åpne et tett avløp.


Genialt produkt: Er du også møkk lei av at hår tetter sluket ? Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle kjerringrådet eddik og bakepulver, fått en skikkelig utfordring. Kan bakepulver og eddik sette fart på avløpet igjen?

Her kan du se hva som skjer om du bruker avløpsåpner på sluket. I følge oppskriften kan man tette opp sluket med natron, eddik og kokende . Tette rør på badet og Plumbo funker ikke! Tett kjøkkenvask innlegg 13. Heimelaga plumbo og rens til oppvaskmaskin. Flere resultater fra forum.


Bufret Lignende Har du fått tette avløp i form av tett vannlås eller sluk ? Akkurat brukt bakepulver og eddik , lot det stå en liten stund og så kokende vann. Uansett hva som er grunnen, så er tette vasker alltid irriterende.

Tette avløp kan åpnes ved å skru av vannlåsen. Strø dette i sluken på vasken, så skyller du med varm eddik og kokende vann . Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i dusjen. Slukene og avløpsrørene skal også kunne ta unna en del . En dame kan fortelle at vasken på badet hennes gikk tett.


Da tok hun natron(en neve) og tømte i vasken. Deretter slo hun over liter kokende vann. Ettersom det skjer så sjelden er. Vi har alle opplevd å få avløpet tett.


For å gjøre åpne avløpet trenger du eddik og bakepulver. Den kjemiske reaksjonen som . Hvis sluket er tett , kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten. Derfor er det viktig å rense. Det sies at en blanding av natron og eddik skal kunne løse opp sluken din. Her er det ulike meninger om hvor bra denne kuren er på tette avløp . Sjekk hvordan det gikk da vi testet eddik og natron på komfyr,.


Av erfaring vet jeg at denne blandingen ikke er nok til å ta seg av helt tette sluk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.