tirsdag 22. november 2016

Sette inn dør i murvegg

Sliter med å få montert en ny ytterdør og karm i en murvegg av leca. Noen som har noen råd om hva slags skruer man kan bruke for å feste . Kor mykje overmål bør eg skjere på . Hei Hvordan går jeg frem for å få satt inn en ytterdør i murvegg i kjelleren? Her viser MAXBO deg hvordan du kan montere en ny innerdør med karm selv.

Besøk vår nettbutikk for. Vi har nettopp kjøpt vårt første hus! I underetasjen på huset er det ei leilighet som passer utmerket for utleie. Der er det stue, kjøkken, bad . Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Jeg ønsker å få satt inn en dør i en murvegg.


Her følger en oppskrift på vindusmontasje på murvegg. Et vindu som slår inn i rommet.

Sett inn en kil mellom karm og vindu, under låsen. Sjekk at mellomrommet mellom vindu og karm ser jevnt ut. Er veggen av mur eller betong, trenger du et slagbor eller en drill med.


Skal du sette inn en dør , er det faktisk en ganske omfattende jobb. Heng inn dørbladet og kontroller at ikke hengslene bender. Kontroller at dørbladkanten. Vindusinnsetting i mur.


Noko høgare kuldebroverdi enn plassering lenger inn i veggen. I sammensette veggar kan vinduet anten festast til ein. Gang inn til leilighet - Sette inn ny dør - Fjerne dør inn til soverom - Plate . VIDEO: Standard- dører er billige, mens det fort kommer opp i fire-fem tusen kroner. Med en slagdrill bores det gjennom karmen og inn i muren. Har du ikke borestopp på maskinen din, kan du sette et stykke tape på boret.


Det krever litt mot, hvis du skal slå hull i en vegg for å sette inn en ny dør. Men med litt planlegging. I nybygg er utsparing for døråpning tilpasset og veggen er frigjort, slikat det lett kan .

Første bud når du skal sette inn en dør er å sørge for at rammen blir satt inn riktig, slik at døren slår den veien du ønsker. Følg vår guide for å få til monteringen! En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du monterer den! Innsetting av vindu i mur - og betongvegger.


For å lese mer må du logge inn eller kjøpe tilgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.