torsdag 24. november 2016

Kasser til vegg

Et fint alternativ til vanlige vegghyller er disse trekassene. Mal dem i fine farger - sammen blir de en fin kombo! Tegn en loddrett strek på veggen der kassene skal henge.

Sett to kasser oppå hverandre inntil veggen (for å få støtte når du skrur), med fronten ut. KUL OPPBEVARING: Kassene festes på veggen med hengsler og kan derfor enkelt vippes ut, slik at det som ligger i boksen blir lett tilgjengelig . I stua så har vi en ganske stor hvit vegg som vi fant ut at ville passe til å ha et slags arrangement med vegghengte kasser. Hver side har fått en hylle til oppbevaring, magnettavle og en kasse til.

Heng kassene på veggen, og sett dine fineste kopper, gryter og bokser . For montering av blomsterkasse på vegg eller. TROFAST kasser fås i flere størrelser og farger. TROFAST kasser er også lette for barn å bære.

Tetti kasse 22x60x1cm for vegghengt toalett gjør montering av innbyggingstoalett betraktelig letter og raskere. I det neste rommet var det ikke fullt så støyende. Fugler i hundretall, spurveaktige, men i alle regnbuens farger, satt på rekke og rad i lange kasser. Leter du etter hyller og benker til stuen din? Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler.


En annen vegg lå i mørke, men han skimtet noen kasser og en enkelt kontorstol. Leilighet med 2cm takhøyde hvor vi ønsker spotter i taket. Kan ikke lekte ned hele taket slik at planen er å bygge kasser i taket langs . Bøtta trillet jevnt over betonggulvet og traff veggen med et beskjedent plask.


Hele veien langs gangen var det rader med gule kasser hvor elev ene fikk ha . En kasse på 1xmeter står inntil en vegg, og en stige på meter står lent inntil veggen slik at den berører kassens øvre hjørne. Veggkassene er en del av Natasja badserien i matt grå grafitt og eik dekor. Har bygd en kasse med mm hull, hvilke av dem vil kunne hekke i den?


Kan andre fugler enn linærle hekke i kasser med halv vegg? Par generelle spørsmål angående baffle-vegg og innfesting av sub-kasser: - Bør baffle-vegg bygges fullstending luft-tett og bør den også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.