tirsdag 11. oktober 2016

Takstige med bøyle

Kan justeres til alle takgrader. Kan brukes som vanlig enkeltstige ved å skru av motstigen. Montering av takstige gjør adkomst til tak, f. Husk gummipakning mellom bøyle og takplate, under alle.


Produktnavn: A til Å, Produktnavn: Å til A, Referanse: Lavest først, Referanse: . Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega ombor Har vi lagt.

Typegodkjente Jemtland takstige leveres i to bredder, 30cm og 40cm i lengdene 15m. Med hver stige medfølger nødvendige skruer. Leveres i galvanisert og . Denne var lagt over mønet med en bøyle , og så var . Gjør det enkelt under vedlikehold av tak. I Svolvær har huseier og oppfinner Endre Nygaard utviklet en bøyle for takstiger , og en stigeforlenger for ujevnt underlag. For å få solgt flere av . Krav til takstige - sikker adkomst for feier.


Feieplatå for takstige 4mm stk.

Enkel takstige produsert i stål som monteres rett på taket. L=7 st U- bøyle MFzv, st mutter MFzv,. Universell takstige med justerbar bredde (20–cm) og justerbar festing for både 1- og 2-tommers bærelekter. Stigen passer til alle vanlige taksteinprofiler og er . Vi har nå takstige pris fra Finn.


Takstiger av tre, eller takstiger som er festet med bøyle over mønet eller i kjetting. Takstige skal vera utforma slik at tilkomst frå stige opp til tak, over takstige. Tak som har helling utover (uansett hellingsgrad), . Under har vi krav til takstiger , feieplattformer og takbroer. Zarges veggstige med ryggbøyle brukes til bøylestige, brannstige, redningsstige, inspeksjonsstige.


Vi leverer til hele Norge og kan montere på østlandet. Takstigen skal være festet i bærende konstruksjon (takstoler). ALUMINIUM TAKSTIGE lengde m (lengder a 0) bredde cm. ISOLA POWERTEKK TAKPANNER Taksikringsutstyr 7. Stigetrinn Stigetrinn koples sammen til en kontinuerlig takstige fra takfot. Ett trinn per rad opp til . Innfestninger Takstige på tak med takstein.


Så lenge stigen ikke er i bruk, henger den diskret i to små bøyler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.