onsdag 12. oktober 2016

Honda 622 snøfreser pris

Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og funksjonelle egenskaper. Ikke minst ser vi dette under. Hondas mellomstore snøfresere med Hydrostatdri.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Honda Snøfreser HS 6er profesjonelle - målt etter vanlig standard: Sterke og miljøvennlige, med utrolig kapasitet i forhold til vekt og HK.

Samtidig som de er enkle å betjene, og nærmest vedlikeholdsfrie. Lite brukt og meget pen honda 6ts snøfreser Veldig pen i lakken Nytt batteri og tatt service lys med trinn Instruksjonsbok og kvittering! Beltedrift som er genialt for tak,trapper og grusoppkjørsler! Hei har akkurat solgt min gamle Honda hs 622. Var du fornøyd med denne freseren?


Har egentlig lyst på 7eller 9men det blir litt i overkant mtp pris. Da var Hondaen hentet og allerede ryddet noen tonn snø.

Imponert over kastelengden og ryddekapasiteten. Så dette blir jeg nok fornøyd med i tiden fremover. Se også: honda snøfreser. Jeg har nå lest, lest og atter lest i dette forumet for jeg MÅ invistere i en snøfreser i år.


Jeg kjøpte en Honda 9mens naboen har en 622. Lager tøffe spor i snøen. Argumenter mot beltefres 1. Pris (hvis du kjøper en bra fres eks. Yanmar eller Honda) 2. Nesten umulig å flytte på uten å starte den 3. TORO er en veldig bra snøfreser til en veldig hyggelig pris , ca 10.


Liten to-trinns: Honda HS622w. Honda HS 6TS langt og høyt nok selv om Honda påstår den kaster m. En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om munnen. Pris og produkt henger ofte sammen når det gjelder snøfresere. Noen har trinnløse automater, andre har seks gir forover og to bakover.


Moderne snøfresere i den litt høyere prisklassen har gjerne oppvarmede håndtak, slik som på snøscootere, og god belysning av arbeidsområde.

Hondas bestselger: Den er ikke billig, men likevel den Honda -modellen selger best . Samtidig er den lett å betjene og er nærmest vedlikeholdsfri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.