onsdag 12. oktober 2016

Barne og ungdomsarbeider lønn lærling

Her får du en oversikt over hva du tjener som lærling. I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn, i følge denne modellen:. Her kan du lese hvor mye du tjener som lærling. Du vet kanskje allerede at du vil motta lønn i lærlingperioden, men vil vite hvor mye.


En barne- og ungdomsarbeider jobber med pedagogiske tilbud for barn og ungdom. Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er betalt. Barne- og ungdomsarbeiderlærling Sara Myrvold vil bruke av egne .

Jeg ER lærling som barne og ungdomsarbeider. Og du har krav på stipend mens du er lærling bare for å nevne det, for dette er ikke godt betalt, . Hovedmodellen for fagopplæring er følgende: års opplæring i videregående skole (Vgog Vg2) PLUSS års læretid i bedrift med ca. Er ikke bra lønn,men tenk når vi er ferdig. Barne- og ungdomsarbeidere planlegger og gjennomfører ulike. Fagforbundets hovedoppgave er å sikre deg gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår.


Gjennom oss kan du være med og påvirke dine egne lønns- og arbeidsvilkår. Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget,. Andre jobber: Hei, vurderer å begynne som lærling, og lurte på om noen vet hva lønna er?

Lønnen er satt ut i fra gjeldende tariffavtaler og lik for alle lærlinger i kommunesektoren. Vi har ledig en lærlingplass for barne- og ungdomsarbeider ved Jønsrud. Lærling (barne- og ungdomsarbeider) Fredrikstad Kommune.


Lærling i barne og ungdomsarbeiderfaget (ref.nr. 2941418663). I Bergen kommune får du en strukturert opplæring over år med lønn. Lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget Trondheim Kommune. Egne kurs for lærlinger; Lærlingsamlinger; Refleksjonsgrupper; Lønn etter gjeldende avtaler . Kan man få kortere læretid i barne- og ungdomsarbeiderfaget pga.


Kan jeg få lønn fra bedriften jeg jobber hos når jeg har gyldig fravær? Jeg er lærling innenfor barne og ungdomsarbeider, og har en lønn på 0FØR skatt. Christin Hodne, Iselin Høgvik og Jørgen Pettersen er alle lærlinger i Stavanger kommune i henholdsvis Barn og. Stortrives med å jobbe som assistent i skolen, der jeg er lærling dager i. Vil gjerne høre med andre barne- og ungdomsarbeidere her. Skremmende lav lønn, men i det minste mer enn 110i måneden, som jeg har utbetalt som lærling.


Lønn i henhold til gjeldende tariffavtale. Vi gjør oppmerksom på at det kreves politiattest ved ansettelse i barne- og ungdomsarbeiderfaget, men denne skal ikke . Som lærling hos oss inngår du lærekontrakt og tar deler av. Helsearbeiderfaget; Barne- og ungdomsarbeiderfaget; IKT-servicefaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.