onsdag 12. oktober 2016

Caverion lærling

Finn informasjon om lærlinglønn, lærlingkontrakt og søk lærlingplass. YIT i Bodø består av ca. Du får være med på oppdrag fra mottak til sluttføring og ha tett . Bedrift underlagt CAVERION NORGE AS. FRA KOKK TIL ELEKTRO: Huy Duc Tran begynte i sin tid på hotell- og næringslinja på .

Det har jeg hørt fra andre og erfart selv da jeg var utplassert . Tell people what you think. Derfor jobber vi stadig med å få flere bedrifter til å ta inn lærlinger. Begge hadde i september klassekompiser som fortsatt sto i kø for å få en lærlingplass. Caverion , og koser meg fortsatt.


Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. Vi har brug for de bedste lærlinge og selvkørende elever for at sikre gode fagfolk i branchen. Vi vægter ansættelse af lærlinge højt.

Elektriker og lærling var begge både hyggelige og dyktige. Selv med et par små hindringer gikk alt meget bra, mye grunnet god . Her får du et innblikk i arbeidshverdagen til noen av. Har du det som kreves ? Han er i gang med sin fjerde veke som lærling i verksemda på.


Særlege rettar og plikter for lærlingen og lærekandidaten. Lærlingen og lærekandidaten har rett til opplæring i samsvar med lærekontrakten og . Bergen ble best i uttaket til NM. Siden da har han steget i gradene. Besøksadresse, Notveien 1 Bodø.


I tillegg vil vi ta inn en lærling på automasjon senere i høst. Hei, lurer på om det er noen som vet mye om yit , om du jobber der hvordan er det? Er det et bra sted å være lærling på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.