onsdag 12. oktober 2016

Åsane flis og bad

Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og har et stort utvalg av klassiske og moderne løsninger til ba stue, soverom, gang, kjøkken, og . BufretLignendeVelkommen til Modena Fliser Bergen i Åsane. Modena Fliser avd Bergen ble etablert i 19og er blitt et av vestlandets, og landets største senter innen fliser og . Metalwood Argento er en moderne gulvflis i 30xfra… kr 29pr/m2. MegaFlis Åsane, Nyborg er en av de største og fineste flisbutikkene i Hordaland.


Varehuset er kjent for sine store og flotte utstillinger av inne- og utefliser, . Baderom - rørlegger, baderom, ba våtrom, vvs, varmepumper, vannlekkasje, varmepumpe, sluk,.

Kontaktinformasjon for Åsane Flis og Gulv AS Nyborg, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Nå får du - på alle Variant baderomsmøbler fra Foss Bad.


Vekk med slitne fliser fra 90-tallet, og inn med noe nytt.

Flisbutikken Møre AS Fargehandler´n Moa AS Malertorget AS FlisForum. Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over hele landet. Velg riktig type fliser for å få et perfekt resultat. Lim for montering av flis, mosaikk, limtegl, dekorstein, marmor og skifer på . Trenger du rørlegger eller noe til badet? Comfort har over 10rørleggere og butikker over hele landet.


Modena er i dag, med sine butikker Norges ledende fliskjede. Som den største fliseforhandler i Åsane i Bergen har vi fliser til gulv på ba kjøkken og det . Elektro og Byggmester Alf Nilsen, fliser levert av Modena Åsane. Modena Fliser er en av landets største aktører på keramiske fliser, skifer, naturstein.


Flis og Gulv AS er en kvalitetsleverandør av fliser, baderomsmøbler, vvs og tilbehør. Det er mange beslutninger som skal tas når du kjøper nytt bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.