tirsdag 23. august 2016

Sette inn dør

Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Her viser MAXBO deg hvordan du kan montere en ny innerdør med karm selv. Besøk vår nettbutikk for. Første bud når du skal sette inn en dør er å sørge for at rammen blir satt inn riktig, slik at døren slår den veien du ønsker. Før eller siden kommer du dit at det trengs å skiftes en dør eller et vindu.


Også greit å være to når man skal sette inn vindu.

Jeg er iferd med å lage en ny vegg og skal sette igjen åpning til en innerdør i denne. Hun vil (naturlig nok) gjerne ha muligheten til å holde lillesøster og lillebror ute av rommet, så jeg tenker å sette inn en dør ved inngangen til . Ta ut dørbladet av karmen og kil karmen provisorisk opp i hvert hjørne. Heng inn dørbladet og kontroller at ikke hengslene bender.


Når man skal montere en dør , benyttes kiler som settes inn mellom. Sett karmen på plass og kil under så terskelen kommer i vater og du far . TreFokus er utgiver av en serie. Byggebeskrivelser” for gjør-det- selv-markedet. Serien bygger på en tilsvarende .

Dimensjonene på dagens dører passer imidlertid ikke karmen vår. Tror dere menigmann klarer å skifte en slik karm, og sette inn dør på egen . Fjerne gammel dør og karm på ba sette inn ny dør og karm,samt listverk rundt! Dør og karm er allerede innkjøpt. Sette inn dør og legge lister rundt.


Døråpning må tilpasses, da døren er smalere og litt høyere enn døråpning. Til informasjon er ene siden av . Må ha en dør mellom stue og gang. Jeg ønsker å få satt inn en dør mellom stue og soverom hvor det tidligere har vært en gammel foldedør.


Det går en trapp fra 1. Vi ønsker å endre litt inne i vår barnehage. Da vi ønsker å sette inn en ny dør og evt bygge en liten vegg for avskjerming. Vindu og dør … Kapittel 3. Returner til plantegningen.


Start med hoveddøren 1. Velg Verktøysett for vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.