tirsdag 23. august 2016

Gårdsbutikk vestfold

Besøk koselige gårdsbutikker over hele landet, hvor du kan handle ekte lokalmat. Brunvall Gård ligger landlig til på Brunlanes rivieraen, kort vei fra . Nordre Bergan Gård i Sandefjord er en familiegård drevet av Agnar og Anita Lund. Matvaredelen av Fat og Fe sin gårdsbutikk har Debio sitt valørmerke i gull.


Her finner du et godt utvalg av økologiske dagligvarer i et koselig og stemningsfult . I gårdsbutikker finner du lokalproduserte varer med kvalitet og.

Grønn grønnsaksgård: Bærekraftig produksjon og salg basert på økologiske prinsipper. På gården dyrker og produserer vi våre helt egne produkter og selger dette i en egen gårdsbutikk. Knatten eplemost kr 59.


Nedre Bakstevold gård i Våle har gårdsbutikk med blant annet . Offisiell reiseguide for Romerike - informasjon om hoteller, aktiviterer og opplevlelser! Vestfold som driver gårdsutsalg eller direkte. Vi har stengt gårdsbutikken for sesongen og vil takke alle våre kunder for en flott sesong! Godkjent: Tilbyder har hatt.


Produkter fra sauen er å få kjøpt i gårdsbutikken på Hauan.

Fersk bakst fra baker´n på hjørnet eller en rykende varm espresso. Kristin og Sigmund på Anvik Gård ønsker deg velkommen til butikken for 20. Innholdet har variert med skiftende trender og kundenes ønsker, men . Gårdsbutikk flåtan søndre gård. Her har de egen gårdsbutikk hvor de selger egenprodusert eplesaft, honning og gresskar.


Gresskarproduksjonen har de drevet med i ti år, . Og det bugner av sjokoladetrøfler, hjemmelaget syltetøy, . Størsteparten av salget gjøres likevel fra egen gårdsbutikk som har blitt utviklet til å bli . Detaljhandel, livsstilsbutikk. Her kunne man se alle mulige slags dyr, kjøre traktor, gå natursti, besøke den hyggelige gårdsbutikken , eller bare sitte i sola og kose seg med . Hos oss vil du finne et utvalg av alt f fra små gaver, til et utvalg av klær, smykker, mat som er sesongbetont . Gårdene Bakken og Gåranplassen. GÅRDSBUTIKK Se nettsidene for oppdaterte åpningstider.


Vi er en del av eventyrSMAK. Her selges også skinn av hjort. Gjør unna julegaveshoppingen i avslappende omgivelser.


Vi selger blant annet nybakt brød og nylagte økologiske egg fra glade frittgående høner i vår lille gårdsbutikk. Her er masse lekeplass for barna .

Samfunnshuset Cafe, Moss Skarmyra Allaktivitetshus Cafe, Moss Villa Mat og Mer, Mysen. Biodynamiske grønnsaker,. Stange, Hamar, Gjøvik, Lillehammer. Hest, utegris, høner, ender, mm.


Nyheter MAIS GÅRDSBUTIKK OM GÅRDEN BESØK OSS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.