tirsdag 23. august 2016

Takstein tegl

Det finnes mange gode grunner til å velge takstein i ekte tegl. Ekte tegl er et rent naturmateriale som harmonerer med naturen og patineres på en elegant måte. Tegl på tak og tak på tegl. Visste du dette om takstein og gjenbruk?


Hornemannsgården, Trondheim.

Foto: Tradisjonsbygg Trondheim. NORTEGL TAKSTEIN NATURELL TEGL. En falset teglstein med klassisk nordisk form. Enkel å legge, sikker og økonomisk.


Den er litt større og . Monier er av våre gode leverandører av takstein. Takstein i tegl eller .

Vi leverer Norges tetteste takstein. En original dansk teglstein , tidløs og klassisk. På det virkelig eksklusive taket ligger KDN, en falset teglstein som gir inntrykk av klassisk . Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Glasert takstein i tegl oppfattes av de fleste som mer eksklusivt. Europas største fabrikk, direkte til alle norske havnebyer!


Tysk kvalitet i 1år. Du kan nå bestille full container . Knallpris på topp kvalitet teglstein. Dobbelkrum teglstein med mål 3mm x 4mm.


Teglstein har høyere forventet levealder enn takstein av betong. Prismessig er teglstein noe . Men husk: Gammel teglstein har aldri vært helt ren i fargen, selv ikke. Men unngå høytrykkspyler hvis du har enkelkrom takstein uten fals der . Hvis du legger taket skikkelig slipper du vedlikehold i mange tiår fremover.

I over år har vi levert takstein av høy kvalitet til hele østlandsområdet. Datura er en flat, moderne og stilsikker takstein i tegl. Modula takstein tegl , nobel sort engobert. Koramic Narvik takstein, sort glasert. Vi benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår hjemmeside – primært gjennom trafikkmåling og optimering av innhold.


De flest av oss har vært borti takstein i en eller annen form. Det mange ikke vet er at takstein leveres både i betong og tegl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.