tirsdag 30. august 2016

Jotun farge sand

En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. Våre beste beige farger - LADY Inspirasjonsblogg,rh:lady.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. LADY 10Blek Sand er en gråaktig beige tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone.


Veggene er malt med SENS 10Blek San en dempet gråbeige tone.

Dette er Jotuns mest populære beige farger; farger som gir totalt forskjellige uttrykk i . I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt . LADY 11Sand - Det er en grunn til at denne fargen aldri går av moten! Den er ganske enkelt en utrolig god farge. Nye farger på dører og vegger bidro til forandringen. Fargekoder: Kjøkkenvegger Jotun Lady, San 1140/S2005-Y30R.


Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun.

PASSER TIL EGGEHVIT: Til farger med en varm undertone, som disse veggene malt i San . Har nettopp prøvemalt fargen SAND på en vegg på kjøkkenet, men føler det er noe. To see more from Jotun LADY on Facebook, or create an account. Jotun sine farger har jeg blitt veldig glad i, men hovedfargen på veggene våres er en Flügger farge som heter Wet Sand 4. I 20gikk vi inn i et tydelig trendskifte når det kommer til farger. Fargen Sand er en av Jotuns mest populære toner. Etter litt hvitmaling og fargen san blei stuen riktig så lekker:).


San -er det Jotun sin 11Sand S20Y30R du har . Skal male stuen og skal ha to vegger i fargen sand og resten i en lysere farge. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om. Kombiner gjerne 12Mohair med 10Blek Sand eller 4Silke.


Og ikke minst – om fargen passer til lister i Egghvit, Klassisk Hvit eller Bomull. For deg som ønsker et mer beige uttrykk vil 11Sand også fungere. Jeg har lyst til å ha det varmt og lunt og vi tenker å ha fargen Sand eller Mohair i fra jotun på alle veggene i huset.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.