tirsdag 30. august 2016

Bygge stillas

Når du skal til med reparasjoner eller omtekking av taket, må du aller først sette opp et skikkelig stillas. Det nytter ikke å arbeide på taket fra stige, du må ha et . Om stillaset er til deg, huseier kan du bygge som du vil. Stillasmontører som skal bygge stillas over meter skal ha opplæring.


Tidligere var grensen over meter. Opplæringen skal blant annet gjøre .

Reglene har særlig stor betydning for alle som . Alle som skal bygge stillas må derfor få opplæring som gjør dem i stand til å vurdere tilstanden til stillasmaterialet og behovet for vedlikehold. Det er kommet nye eller reformulerte krav til opplæring for å bygge stillas. Stillasbeviset viser at du har kompetanse til å bygge stillas i henhold til offentlige krav. Alle som skal bruke, bygge , demontere eller kontrollere stillas over meter er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.


Stillas sikrer deg i høyden og er meget fleksibelt å arbeide med og på. Språkløyper - Skriving i begynnaropplæringa sprakloyper. Jeg kjøpte rundt 1meter med 2xpå tilbud og satte igang og snekre.

Skal du drive med stillasbygging eller arbeide i stillas ? Her finner du stillaskurs for stillaser på 2- 5-og over meter. Komplett stillas som går raskt å montere! Praktisk byggestillas som også kommer til nytte med sine minste bestanddeler. Plattformen kan legges på maks. For dager siden - Et stillas på rundt meter har reist seg på Fornebu i helgen.


BYGGER I HØYDEN: Rundt personer er i sving med å bygge kjempehoppet . Vi er et etablert og raskt voksende Oslo-firma som opererer over hele østlandet. Vårt fagfelt og ekspertise er stillas , bygge -heis og tak over tak løsninger. Det legges derfor stor vekt på informasjon, og det kreves opplæring etter et bestemt opplegg for å bygge stillas.


I tillegg til arbeid med stillas og stiger er det tatt . En stillasbygger har som hovedoppgave å bygge stillaser og plattformer slik at andre yrkesutøvere kan utføre sine oppgaver. Mye av arbeidsansvaret handler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.