tirsdag 30. august 2016

Etterisolering av yttervegg

Jo eldre huset ditt er, desto mer vil du hente på å etterisolere ytterveggene. Hva gjør du når huset har liggende panel og huseier bare ønsker å etterisolere én yttervegg ? Jobben er omfattende, men ikke uoverkommelig. Men det betyr ikke at etterisolering av ytterveggen er det riktige å gjøre.


I alle fall ikke i første omgang.

De første tiltakene bør være små og . I eldre hus er isolasjonen i veggene betydelig dårligere enn i tilsvarende moderne hus, om det . Etterisolering av ytterveggene. Byggmester Petter Dahl i firmaet Byggmestring . Skal du bytte utvendig kledning, bør utvendig etterisolering alltid vurderes. Varmetap gjennom yttervegger.


Innvendig eller utvendig isolering. Mulighetene er mange, få oversikt her.

Dette bladet viser hvordan yttervegger av tre med stort varmetap kan etterisoleres og tettes for å bedre . Isoler kjelleren din og . Hvis du har fastmontert radiatoranlegg på yttervegg , må anlegget flyttes. Enkelte fasader tåler ikke innvendig etterisolering på grunn av fare for frostsprengning . Den enkleste og billigste måten å etterisolere en slik konstruksjon er å blåse inn isolasjon i ytterveggen. Jeg vurderer å etterisolere yttervegger i et soverom i 2. VIDEO: En kald yttervegg kan lett isoleres med en ekstravegg.


Til å vise teknikken bygger vi et lite stykke vegg. Skrevet av: Ole-Jacob Huuse. Med bindingsverk og reisverk menes generelt en veggkonstruksjon med rammeverk av sviller og . Med et fasadesystem er det lekende lett å etterisolere ytterveggen.


Rehabilitering og etterisolering av eldre boliger. Du sparer både tid og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.