onsdag 31. august 2016

Ålesund elektro

Din elektriker i Ålesund! Vi er behjelpelige med det meste innen vårt fag, som f. El-installasjoner, Rehabilitering, Nybygg, Restaurering,. Tilbyr elektroinstallasjoner.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Elektro AS fra , Møre og Romsdal. Besøksadresse, Nedre Strandgate 3 Ålesund. Opplæringskontoret har som . Bedrift underlagt ÅLESUND ELEKTRO AS. Juridisk selskapsnavn, Ålesund elektro AS. Markedsnavn, Norgeseliten.


ACEL er en elektroentreprenør i Ålesund med sterk kompetanse innen hele spekteret av elektrotjenester. Vår visjon er å være en miljøbevisst, kostnadseffektiv .

Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Vi er medlem av NELFO og tilknyttet Norges største elektrikerkjede, Elfag. Vi har sentral godkjenning, Ekom autorisasjon og er godkjent . Autorisert elektroinstallatør. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23.


Avdelingen har i dag medarbeidere og en . I dag fikk innbyggerne i Ålesund seg en overraskelse da julegrana ikke. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Virksomhetstype, Hovedkontor. Ein fin fagdag med sosialt tilsnitt - det måtte bli bra.


Vi prosjekterer og leverer alle typer elektriske innstallasjoner til private, industri, næringsbygg og skip. Privat: Fra stikkontakter til smarthus. Finn din lokale elektriker i Ålesund.


Våre medlemmer kan tilby alt av. HM ELEKTRO AS har fullført prosjektering og utførelse av alle sterk- og. Lønnheim Entreprenør AS bygger ny flerbrukshall for Ålesund kommune på Ellingsøya .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.