onsdag 31. august 2016

Glassplate bak kjøkkenbenk

Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Glass over kjøkkenbenk. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer . Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 800x400mm.

Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss. Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. Jeg har fått tilbud fra glassmester på . Slik kan du bruke glass over kjøkkenbenken.


Klart beste løsning, mener ekspert. Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg. Det er populært og ser pent ut.

Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk , og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken. Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent.


Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Fliser eller glass over kjøkkenbenk ? Flere resultater fra forum. Herdet glass er best, mener eksperten. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males,. Når du skal ha glass bak kokeplaten ( komfyren) er det viktig å velge riktig type glass som.


Se flere bilder av glass til kjøkken i vårt bildegalleri. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å . Bilder av sine ferier bak glass ? Nytt liv til ditt kjøkken - med glass ! Lekkert, og lett å holde rent! Frisk opp kjøkkenet med skinnende glassflater, spreke farger og beskytt veggene samtidig!

Til dette bruker vi herdet glass som tåler varme. Fargeløst glass bak kjøkkenvask. Interiørglass, glass over kjøkkenbenk , glassvegg etc. For privat kunde har vi levert og montert glass over kjøkkenbenk.


Med glass kan du lage dine egne, skreddersydde løsninger for rekkverk,. Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt unike utseende på ditt kjøkken. Ikke et helt vanlig kjøkken : Mal en glassplate , eller på veggen og sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.