onsdag 29. juni 2016

Spotskinne kjøkken

Har du et smalt kjøkken med gangsone på 120-1cm, kan det være nok med spotskinner i taket. Skinner med hvite glass har effekt mer som allmennbelysning . Her har vi samlet all belysning til bruk under overskap på kjøkkenet.

En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Lampehuset har et godt utvalg i belysning til kjøkkenet. I vårt sortiment finner du alt fra tradisjonelle kjøkken armaturer og spennende spot skinner til de nyeste . Postal address: SG Armaturen AS; Box 101 N-4794; Lillesan NORWAY. Noen som har tips til valg av spotskinner?


Nytt hus, skal ha i vindfang, hall, begge ba kjøkken og garderobe.

Pipe 4-spot skinne, 4x3W GULEDMetall, 4x3W GULED. Produktegenskaper : Metall, 4x3W GULED hvit/krom. Perfekt til gaberodeskapet, i gangen eller i kjøkkenet.


Halo Track spotskinne fra danske Halo Tech Design er både flott og enkel, samt i supergod kvalitet. LED- spot skinne 3-spot Eridan - Eglo Eridan er et flott LED-spot fra. Godt lys over oppvaskummen, vi har en spotskinne rett over, dvs. Jeg syns også det er en fordel at vi kan dimme lysene på kjøkkenet også.


Ved plassering av downlights på kjøkken bør downlight over arbeidsbenk. SPOT CON TAKSKINNE MATT HVIT 220-240V 3X6W LED GU999. Qi 230V 3-Spot Rund 6W GULekker taklampe (spotskinne) med justerbare spotter i 6W. DUNKELT OVER KJØKKENBENKEN: Det er i trapper og på kjøkkenet de fleste hjemmeulykker skjer. Som allmenn belysning bør du velge en som sprer lyset utover rommet, og ikke nedover.


Et annet alternativ blir ei spotskinne med 4-spotter . Rom som kjøkken, stue og gang er ofte godt egnet for montering av skinner. Skinnesystmer er fleksible og kan tilpasses rommets form og monteres i f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.