onsdag 29. juni 2016

Vinduer uldal

Uldal kan tilby vinduer til de fleste behov - PVC, tre eller aluminiumsbekledd tre. Hos oss finner du en mengde varianter som passer til ditt prosjekt på jobb, hjemme eller på hytta. Aluminiumsbekledde vinduer kan fås som to-farget - om du ønsker annen farge utvending enn innvendig.


NORSKE VINDUER FOR NORSKE FORHOLD. Tenk på kommende vedlikehold - velg vedlikeholdsfrie vinduer ! Toppsving vindu aluminium 2.

Fast vindu aluminium 2. Verandadør og terrassedør 26. Sidehengslet vindu tre 5. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. I Norge har vi all slags vær og vind.


Produksjon av bygningsartikler. Uldal vinduer og glassvegger er brannteknisk klassifisert i samsvar med kravene i. Oversikt over brannmotstandsklasser og tillatte størrelser for det aktuelle produktet er vist i sertifikatets vedlegg og vedlegg 2.

Innehaver av sertifikatet: Uldal AS. Monteringsbeslag, for trevindu, for enkel montering i vegg. Der selger de billigere 3-lags vinduer (med U-verdi 0) enn de 2-lags jeg ble anbefalt, men nå skal jeg bytte vinduer så jeg regner med at det går an å få en del rabatt hos Maxbo og Byggmakker. Noen som tør tippe sånn ca.


Tilbake til windoornet. De selger vinduer fra NorDan, Uldal , . Vi er en moderne bedrift og en seriøs, solid partner for alle som ønsker riktige og holdbare dører og vinduer til nybygg, påbygg eller rehabilitering. Vinduet kan leveres både på . Det skal være enkelt og trygt å være Uldal -kunde. Vedlikeholdsfrie Smart vinduer og dører.


Derfor har vi egen serviceavdeling. Til glede for generasjoner 3. Uldal Smart vinduer og dører har en flott miljøprofil. Våre vinduer ligger i den miljømessige superliga!


Det er tatt hensyn til miljøet fra start til slutt. Bestilte nylig derifra - da var Uldal rimeligst. Har sett på Windoornet, men har stort sett fått bedre tilbud fra andre leverandører herunder både Maxbo og Byggmaker.


Vi valgte Nordan sine alubelagte vinduer med lav Uverdi.

Superfornøyd med kvalitet og utførelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.