onsdag 29. juni 2016

Baderom inspirasjon

Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du. Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett . FMq_-AvC8/UYn82pEcjUI/AAAAAAAAA-M/3fBJ5iOf2T0/s1600/Christinesveen-baderom-4.

Sveen: Bad til inspirasjon,rh:christinesveen. Inspirasjon bad \u20Materialvalg for baderomsmøbler,rh:lescanadiens. RAo/VDqzZ2zqAyI/AAAAAAAAIDY/xeG8ejLy5I0/s1600/_MG_4116.


SUSANNE MUNTHE: Inspirasjon: Baderom,rh:roomforchanges.

Wev0/UFRoj_w8e7I/AAAAAAAABzQ/VxZxFmHw-8s/s640/inspirasjon+livingetc+bad3. MilliVilla: Inspirasjon baderom,rh:millivilla. FileID\u003d1281ow:100pt:Nytt Bad Inspirasjon: Interi�r p� nett lizbeth osnes behind the s. TjJp97r_MSs/Tez4QiWLbwI/AAAAAAAAAKg/WAOtOGLpDNU/s1600/SVEIB_Vaaghalsen_07_397401b. XM9mfgZVg/UTEAne8V18I/AAAAAAAAAP8/ZxGBVPbNxvY/s640/Bad+interi CB8r23.


Bad Interiør Inspirasjon,rh:ronstrand. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Små bad er vanlig i leiligheter i de større byene.


Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt.

Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Få råd og inspirasjon som kan hjelpe deg i prosessen med å lage nytt bad eller vaskerom. Selv om du ikke har en hel etasje å avse til ditt eget hjemmespa, kan du helt sikkert finne inspirasjon i dette rommet.


Under finner du enda fantastiske bad som ikke nådde helt opp til. Kanskje du har fått for lite søvn, forsovet deg eller sovet på sofaen. Et godt bad er mer enn et sted der man holder den personlige hygienen på stell og avleverer sitt fornødne. Enkelheten på dette badet er til å ta og føle på. Alle møblene og detaljene er fra Designers Story.


Nedenfor kan du lese om noen av dem og om ulike typer bad og stiler. Velg blant kategoriene under og la deg inspirere av muligheten til å få drømmebadet. OPPSUMMERT synes jeg messen i år var svært inspirerende. Finn inspirasjon til ditt nye bad i HTH sitt galleri. Her kan du finne et stort utvalg av vakker design som passer til din bolig.


La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie. KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt . Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Er du på utkikk etter et nytt badeværelse som gir deg til lyst til å stå opp om morgenen, og som kan skape rammen om familiens ritualer . Nå er det bare en uke igjen til vi tar over huset, weee!


Vi skal pusse opp badet før vi flytter inn, så vi er godt i gang med å . Inspirasjon når du skal velge bad trenger ikke komme fra glossy magasiner. Hva med å starte med en tur i skogen eller ditt eget kjøkken? Trenger du inspirasjon for den spennende tiden vi går inn i? Nordmenn har endelig fått øynene opp for farger, og ifølge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.