torsdag 19. mai 2016

Metallsøker forum

Foreningen er et bindeledd mellom disse og myndighetene. Her på våre nettsider vil du finne masse nyttig informasjon om det å ha metallsøking som hobby, og hvilke forpliktelser, lover og regler du må forholde deg til når du. Board index › Generelt Bufret Lignende For dager siden - innlegg - ‎forfattere kan det ha vært skaft til kniv eller gaffel ? Replies: 6Views: Last post by vn2hare.


Og da vekkes nysgjerrigheten.

Hva slags menneske eide den, en rikmann eller arbeider? Man begynner å undersøke, får hjelp og vink fra andre metallsøkere på foreningens forum , og det blir utrolig fascinerende, sier Fjeld. Han tror ikke de fleste som driver seriøst med metallsøking , først og fremst jakter . Prisene er litt stive i forhold til hva jeg har råd til for øyeblikket.


Ser etter en søker av det bedre slaget som er brukt for hyggeligere pris. Norges metallsøkerforening er norges eldste og største forening når det kommer til metallsøking. Vi har nok nærmere ti ganger så mange medlemmer som våre lillebrødre har.


Dette betyr selvfølgelig at vi har norges, om ikke, skandinavias mest aktive forum for metallsøkere.

Vårt (lukkede) forum har over . Jeg kjøpte en metallsøker for å ha en ny aktivitet sammen med ungene, og nå har vi fått testet den ut. Først på et åpent område i nærheten av Bogstadvannet. Forening er både en interesseorganisasjon og et faglig forum og har som formål er å bidra til erfaringsutveksling mellom sine medlemmer blant annet gjennom sine medlemsmøter og sitt forum.


Tanken bak dette er å gi økt innsikt i og større interesse for generell metallsøking , lokalhistorie, kulturvern og mineralleting. Dersom du samler på gamle mynter eller andre metalliske samlerobjekter, er metallsøking en spennende hobby for deg. Vi har et stort utvalg av metalldetektorer fra Bounty Hunter, Teknetics, Fisher, XP og C-Scope. Rygene Detektorklubb er en klubb for metallsøkere med en spesiell forkjærlighet for den eldste historien vår og som jobber for å fremme amatørarkeologiens utbredelse i Norge og i Norden. Klubben ble etablert den 01.


Stavanger av John Kvanli og Morten Eek og har medlemmer: norske, danske og. En metallsøker fant i juli en kjempeskatt i England. Kan du gjøre det i Norge? Klikk på filmen til venstre for å se video fra en tur i skogen med metallsøker. På turen blir det gjort flere.


Kulturminneforvaltningen har erfaring med at det er en stadig økning i bruken av metalldetektorer. Uavhengig av hensikten med søket, er sjansen absolutt til stede for at metallsøkere kan komme i berøring med arkeologiske gjenstander eller fredete kulturminner. På våre nettsider vil du få nyttig informasjon om hobbyen metallsøking !

Første bud ved oppstart metallsøking er forholde seg til kulturarven vår med respekt og god etikk. Derfor er det essensielt å sette seg inn i hvilke . Driver å vurdere å gå til innkjøp av en metallsøker og tenker å forsøke å søke litt. Av ren nysgjerrighet lurer jeg på om det er noen her som har vært så heldig å finne ting gjemt i jorda. Bilder kunne også vært morro å se. Innlegg: 5metalldetektor innlegg 18.


Hvor får man låne metalldetektor? Metall-Søker innlegg 25. Doktoronline - Forum forum. Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 15.


Disse selges hos Biltema, Claus Ohlson eller Teknisk Magasin for kr 100. Med kommersielt innhold. Green Week: Salgene du MÅ få med deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.