onsdag 11. mai 2016

Kirsebærfarget kjøkken

Ny eier må demontere og kjøre bort kjøkkenet. Men har hatt vannlekasje, og det er snakk om å bytte gulvet. Kvitt kjøkken har stått på ønskelista ein stun så vi grubla ikkje på kva farge vi skulle ha.

Har selv kirsebærfarget kjøkken med sitt benkeplate. Gulnet eikegulv, kirsebærfarget kjøkken, brun sofa, hyller og spisebord. Kvitt kjøkken har stått på ønskelista ein stun så vi grubla ikkje på kva farge vi skulle ha.


Alle kjøkken leveres med heltre furuskrog eller bjørkfarget melaminskrog. Men det er slik mitt kjøkken ser ut i dette huset;). Vil egentlig male det hvitt, men det får avvente litt. Vil i første omgang skifte håndtakene som per nå er messingfarget (IIIk!!!).


Har du gulv i valnøtt bør du være forsiktig med nyanser av brunt, og dersom du har kirsebærfarget gulv bør du kanskje vurdere noe annet enn . Skal jo ha nytt kjøkken der vi skal flytte, hadde egentlig bestemt oss for hvitt, men synes det kanskje hadde passet bedre med kirsebærfarget. I taket er det malt med hvit base fra Butinox. Vi har kjøpt nytt hus, hvor det er kirsebærfarget skipsgulv (parkett) i stue og kjøkken. Vi ønsker et lysere gulv, da det blir alt for mørkt for vår smak . Sprøytelakkering av eldre kirsebærfarget Norema heltre kjøkkenfronter. Vi synes dette blir for mørkt, da det i tillegg er kirsebærfarget kjøkken!


Så for å slippe å bytte et slikt eksklusivt gulv lurer vi på om det er mulig å få malt gulvet i en . Knallfint ble det nye kjøkkenet, Karen:) Det er mye jobb å male, men sp blir. Hos oss er kjøkkenet kirsebærfarget, og jeg skulle gjerne hatt noe . Kirsebærfarget Sigdal innredning på kjøkken. Pent kjøkken med kirsebærfarget fronter fra HTH med integrerte hvitevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.